reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Grudniowe mamusie 2008

Negatywny?? Buuuuuu:baffled::baffled::baffled::baffled:

Gratuluemy zebola!!

Mamusia wspoczuje przebojow z kolankiem:no:

A ja sie doczytalam, ze beciaczek mial bys prosiaczkiem, ale nie jest wiec ja zapodam prosiaka:-D Bo jestem taka pulchna:tak: Jak ktos mial miec a nie doczytalam to jutro zmienie :tak::tak: A na dzis zmykam spac bo mezowemu sie na przytuulasu zebralo:-D Dobranoc
nonon przytulaj się, może siostrzyczka będzie
a mój już godzinę jak śpi wiec dziś przytulam sie do was

reklama
mmauska moze ty masz jakis problem z hormonami...moja sasiadka jest 2.5 roku po porodzie i wazy z 95 jak nie wiecej....a przed ciaza 55kg i byla jak szczypa bo wysoka:szok::szok: i jak urodzila to zamiast zgubic to tyła:szok::szok:
i nie moze wcinac zadnej antykoncepcji bo ma tych hormonow za duzo...a ty jak sie tentegesujesz zeby nie bylo rodzenstwa?

mmauska moze ty masz jakis problem z hormonami...moja sasiadka jest 2.5 roku po porodzie i wazy z 95 jak nie wiecej....a przed ciaza 55kg i byla jak szczypa bo wysoka:szok::szok: i jak urodzila to zamiast zgubic to tyła:szok::szok:
i nie moze wcinac zadnej antykoncepcji bo ma tych hormonow za duzo...a ty jak sie tentegesujesz zeby nie bylo rodzenstwa?
mam i to mega problem z hormonami, i jesli pozwole sobie na co nieco to natychmiast 3 kilo na plusie, a jesli nie pozwalam to waga stoi w miejscu, moja endo obiecala ze po ciazy zmieni sie ku lepszemu, a tu tak sie zmienilo ze szkoda gadac

z kazdej....ostatnio sobie wkrecalam zmarszczki....pod oczami...no ale bbay juz taka maja wiec teraz to tylko sie z tego smieje,,,,kiedys moja mam pow ze moja o 14 lat starsza siostra wyglada mlodziej odemnie:szok::szok:
nie no jeszce raz poogladalam twoja fotke i dla mnie superasna i jestes na niej jak modelka

mma i to mea problem z hormonami, i jesli pozwole sobie na co nieco to natychmiast 3 kilo na plusie, a jesli nie pozwalam to waga stoi w miejscu, moja endo obiecala ze po ciazy zmieni sie ku lepszemu, a tu tak sie zmienilo ze szkoda gadac

ajajjajajajjaja i to jest chyba najgorsze bo co innego jak bys sie nie starala....no ale chyba jest jakies wyjscie z sytuacji???a co jesli przestaniesz karmic cycorkiem?

no i diete szlag trafił::-D:-D:-D nie przejmuj sie ja niedawno wcinalam spaghetti:-D:-D

jaką dietę? :szok::-D:-D kochana, ja na początku coś tam próbowałam z dietą, ale teraz moja dieta polega na nie jedzeniu ziemniaków :zawstydzona/y::-D resztę wcinam, tylko staram się nie jeść ogromnych porcji.
a to dziwne, jakieś 7 lat temu jadłam za trzech, a ledwo dociągałam do 50kg.
Później jakoś to się unormowało i miałam ok 55kg i wtedy było tak akurat, no ale wyjechałam do Holandii i tam jakaś masakra. W pół roku przytyłam 10kg :szok: Jak wróciłam do PL to dzięki siłowni w miesiąc poszło 5kg, no a później to w ciążę zaszłam :-D

ajajjajajajjaja i to jest chyba najgorsze bo co innego jak bys sie nie starala....no ale chyba jest jakies wyjscie z sytuacji???a co jesli przestaniesz karmic cycorkiem?
no juz od tygodnia nie karmie i zaczęłam brac leki co bralam do ciazy na hormony i zobaczymy moze cos sie ruszy, bo ja mam caly czas wysoka prolaktyne, no i miesiac temu przy normie 500 mialam 2500

oooo, czyli zrezygnowałaś jednak z karmienia? nie dała się Karolinka przekonać?
bo u nas nawrót miłości do cycusia i jest po staremu, ale dziś udało mi się wpakować w małego kaszkę na wieczór i tak po cichutku liczę na lepszą noc niż poprzednia.

reklama
Do góry