Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
a ktoś tu jeszcze jest?
filipek ma 38,6:--
-( pediatra do 18 nie zdążę już:-
-(

i co prawda chce miec dzidziusia ale wolalabym z mężem

no to oglądamy książeczkę, a ja juz zdążyłam wszamać sernik i kawusię z bitą śmietaną?
a ktoś tu jeszcze jest?

ale komedia, siedzę sobie na kocyku i z Wikim się bawię, no i chciałam sięgnąć na półkę po książeczkę, a że d...y mi się ruszyć nie chciałono to tak na siedząco poszurałam do tej półki a Wiktora jedna ręką za sobą pociągnęłam, łooo matko tak mu się to spodobało, że aż piszczeć zaczął
no to mamy nową zabawę
co ja słowo to ona w rechot
Ubaw mielismy po pachy
A najbardziej rozsmiesza ja gdy mama szczeka
Zaczelam ostatnio zamykac okno jak sie wygłupiamy bo ludzie mogliby sobie pomyslec ze ktos nienormalny mieszka
A ja tez serniczka i kawe szamam![]()
a ja właśnie pół tej kawusi sobie wylałam, ale szczęśliwym trafem(nawet nie wiem jak to się stało)obok stał talerzyk i wszystko poszło na talerzyk, a na dywan tylko kapke(a dywan jasny), jakieś czary mary, że akurat kubek sie tak przekrzywiłMoja ostatnio dostala ataku śmiechu jak zaczełam czytac jej bajeczkeco ja słowo to ona w rechot
Ubaw mielismy po pachy
A najbardziej rozsmiesza ja gdy mama szczeka
Zaczelam ostatnio zamykac okno jak sie wygłupiamy bo ludzie mogliby sobie pomyslec ze ktos nienormalny mieszka
![]()

to Wiki tak się śmieje, jak śpiewam Ogórka albo żabka mała,a od odgłosów to jest tata, bo mu to bezbłędnie wychodzi, wczoraj na przykład jak już prawie spaliśmy zaczął się ze mnie śmiać, że ja zamiast spać to gdacze jak kura

no bo jak wraca z pracy to ja mu chcę całą wiązankę opowiedzieć, a że ja gaduła i szybko mówię no to mu zaraz takie genialne epitety do głowy przychodzą, no i godz 12 dziecko śpi, a on gdacze jak ta kura, ja myślałam, że sie posikam w to łóżko tak się śmiałam

dobre nie?a ja właśnie pół tej kawusi sobie wylałam, ale szczęśliwym trafem(nawet nie wiem jak to się stało)obok stał talerzyk i wszystko poszło na talerzyk, a na dywan tylko kapke(a dywan jasny), jakieś czary mary, że akurat kubek sie tak przekrzywił
to Wiki tak się śmieje, jak śpiewam Ogórka albo żabka mała,a od odgłosów to jest tata, bo mu to bezbłędnie wychodzi, wczoraj na przykład jak już prawie spaliśmy zaczął się ze mnie śmiać, że ja zamiast spać to gdacze jak kura
no bo jak wraca z pracy to ja mu chcę całą wiązankę opowiedzieć, a że ja gaduła i szybko mówię no to mu zaraz takie genialne epitety do głowy przychodzą, no i godz 12 dziecko śpi, a on gdacze jak ta kura, ja myślałam, że sie posikam w to łóżko tak się śmiałam
![]()

a mój z tych samych powodów mówi do mnie że jestem...uwaga...STARA KLEMPA

sama sie z tego śmieje jak słyszę
filipek ma 38,6:--
-( pediatra do 18 nie zdążę już:-
-(

TRZYMAMY ZA WAS KCIUKI