reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Grudniowe mamusie 2008

tygrysku spokojnie, spróbuj sama zbic. Moze sie naraze ale ja nie jestem zwolenniczka latania od razu do lekarza, ale z drugiej strony jutro sobota:-( Zdrówka wiez życze:tak:

beciaczek nie to nie ten lot my mielismy dwie godziny opóznienia ale sama podróz przez cały berlin autokarem zająła godzine. Współczuje jednak mamie no i tacie ze musiał tyle koczowac na lotnisku:angry:

A my tez regularnie chodzimy na basen:-p i co prawda chce miec dzidziusia ale wolalabym z mężem:-D:-D:-D

Zjadłysmy obiadek i zaliczylaysmy drugi spacerek, bo jakos tak nudno nam było:sorry2:
Anoli a Wy caly czas pracujecie nad potomkiem co:-)??
Tygrysku,jak tam??Nie doczytalam wczesniej ze tu taka hista z goraczka:baffled:

reklama
Ej laski, a jak Wy robicie same te deserki coooo??:confused: Bo mnie moj mis tak zmotywowal tym, ze zjadl MOJ obiadek, ze chce mu jeszcze deserek przyrzadzic, moge mu juz dac arbuza?? Bo tak sobie pomyslalam, zeby zmiksowac arbuza, banana, moze truskawki ze dwie i biszkopciki, zeby nie bylo takie mokre??

dostal syropek z paracetamolu i narazie ok ale taki marudny i takie ma oczka szkliste:-:)-:)-(jeny i dzis akurat jak jutro taki dzien nas cieziki czeka:-:)-( czopka nawet nie wkladam gdyz kupki tez czestsze robi a jak tylko czopka zapodam to kupa odrazu jest:-:)-:)-( wstretne zebole paskudne wylazic !!!!!!!!!:wściekła/y::wściekła/y:

:-D:-D:-D a mój z tych samych powodów mówi do mnie że jestem...uwaga...STARA KLEMPA:-D:-D:-D sama sie z tego śmieje jak słyszę:-D

:-D:-D:-D

Ej laski, a jak Wy robicie same te deserki coooo??:confused: Bo mnie moj mis tak zmotywowal tym, ze zjadl MOJ obiadek, ze chce mu jeszcze deserek przyrzadzic, moge mu juz dac arbuza?? Bo tak sobie pomyslalam, zeby zmiksowac arbuza, banana, moze truskawki ze dwie i biszkopciki, zeby nie bylo takie mokre??

ja bym tak samo zrobiłam, tylko ja narazie kaszkę z glutenem daję, więc myślę biszkopty jeszcze to już by za dużo tego glutenu było jak na początek, a szeryf nas zaraz na opiekę z tym wysiuda i tyle:-D:-D:-D

dostal syropek z paracetamolu i narazie ok ale taki marudny i takie ma oczka szkliste:-:)-:)-(jeny i dzis akurat jak jutro taki dzien nas cieziki czeka:-:)-( czopka nawet nie wkladam gdyz kupki tez czestsze robi a jak tylko czopka zapodam to kupa odrazu jest:-:)-:)-( wstretne zebole paskudne wylazic !!!!!!!!!:wściekła/y::wściekła/y:

bidulek, Tygrysku trzymaj się kochana, już niedługo a dla Fifiego zdróweczka dużo

Anoli a Wy caly czas pracujecie nad potomkiem co:-)??
Tygrysku,jak tam??Nie doczytalam wczesniej ze tu taka hista z goraczka:baffled:

Narazie nie bo mamy broblemy mieszkaniowe, ale mam nadzieje ze do jesieni sie wszystko wyjasni:dry:

Ja miksuje młodej banana jabłko i nektarynke a i biszkopty, wcina z apetytem, ale najbardziej jej smakuje sam banan. Na poczatku skrobalam jak jabłko a teraz daje malutkie kawałki zeby ja przyzwyczic do grudek:baffled:. W raczki nie wezmie sama zadnego owoca bo mokre, taki francuski piesek:sorry2:

tygrysku ciezka nocka przed Wami, ale bedzie dobrze, trzymajcie sie:tak:

reklama
Do góry