k.a.j.a
mammmmamam
Tak,bedzie braz,czekoladka i blond....:-)Juz sie nie moge doczekaco, fajnietakie wstawki innego kolorku świetnie wygladają jak się je dobrze zrobi
a jakiś blondzik byś chciała dodać?

Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Tak,bedzie braz,czekoladka i blond....:-)Juz sie nie moge doczekaco, fajnietakie wstawki innego kolorku świetnie wygladają jak się je dobrze zrobi

Tak,bedzie braz,czekoladka i blond....:-)Juz sie nie moge doczekac![]()

o, fajnietakie wstawki innego kolorku świetnie wygladają jak się je dobrze zrobi

Mowi ze bedzie super:-)no i odciągnęły mnie od ściery przebrzydłe no![]()

Chrzciny jedne,gdzie bede chrzestna,pozniej wesele,a pozniej chrzciny Marysi...Wiec musi byc dobrzeto oczywiste że będziesz wyglądać zabójczo![]()

dzwonilam wlasnie dzisiaj do mojej fryzjerki w gdansku,takiej zaufanej,co bylam juz kilka razy u niej i zna moj typers urody...I mowi-NARESZCIE,dojrzalas do zmianMowi ze bedzie super:-)

a ja w końcu po porodzie znalazłam salon z którego jestem bardzo zadowolona
otworzyli go jakoś ok roku temu, ale pierwszy raz poszłam właśnie po porodzie, ze względu na to że jest praktycznie obok mojego bloku, mam do niego 2 min 
dzwonilam wlasnie dzisiaj do mojej fryzjerki w gdansku,takiej zaufanej,co bylam juz kilka razy u niej i zna moj typers urody...I mowi-NARESZCIE,dojrzalas do zmianMowi ze bedzie super:-)
ja Ci dam przebrzydłe![]()

To liptonJuz tez o tym myslalam,ale raz-kupil juz bilety na samo,a dwa-tescie przyjada zaraz po nasdo nas na dwa tyg...
Takze chyba sobie to wszystko dobrze przemyslal....![]()
Ale z drugiej strony nie bedziesz choc wylewac morza lez z tesknoty za amo
AAlee bedziesz dupeczka w tych wlosach nie moge sie doczekac
dobrze jest daje radę kuchnia już prawie błyszczyk, a ja i tak mam nad wami przewagę, bo u mnie dopiero 22 haha![]()

A tak wogole to ile z Was juz pracuje, a te co nie pracuja kiedy wracaja??