reklama

Grudniowe mamusie 2008

reklama
obrączki troche drogo, my za takie ze wstawka z białego złota i grawerowaniem zapłaciliśmy niecałe 900zł bez żadnego dodatku złota swojego,
a estauracje mieslismy super jakies 130zł za osobę nie pamietam dokładnie, ale mieliśmy w tym wszystko tylko tort i wodeczka doszła, a jedzeniem było super grajek chyba z 1700zł

no to niezle...teraz ceny poszly w gore:no::no:

obrączki troche drogo, my za takie ze wstawka z białego złota i grawerowaniem zapłaciliśmy niecałe 900zł bez żadnego dodatku złota swojego,
a estauracje mieslismy super jakies 130zł za osobę nie pamietam dokładnie, ale mieliśmy w tym wszystko tylko tort i wodeczka doszła, a jedzeniem było super grajek chyba z 1700zł
Tez mi sie wydaje ze drogo, tylko ze one są szerokie i grube, zeby się tak szybko nie ścierały i graberowane .

Beciaczku ta suknia była Ci pisana :tak:

Landryneczko podróz poslubną przełożyny na nastepny rok, ale jeszcze nie wiem gdzie :no:

ja nie chcialam wielkiego weselicha wogole nie chcialam wesela bo tylko zalatwiania,wywalenia kasy a i tak sie gosciom nie dogodzi ...a pozatym moja mama nie mogla by i tak przyjechac wiec nie robilismy wogole nic tylko postanowilismy pojechac i wziasc slub cywilny w Tunezji i odrazu tam spedzilismy caluski miesiac niczego sobie nie zalujac...( czytaj hotel 5 gwiazdkowy przez 4 tygodnie ze wszytkimi wygodami )zwiedzilismy caluska tunezje tylko nie na pustyni bylismy bo ja juz w ciazy bylam wiec gorac byl tam ze szok nie chcialam ryzykowac...
nie zaluje ze nie mialam weselicha zrobilismy cos wreszcie tylko dla siebie wypoczelismy no i kaska zostala jeszcze...

reklama
Beciak ale ty przeciez na tym zdjeciu ze slubu bylas w ciazy...gdzie Twoj brzusio?:eek:

w 3 miesiącu, ale jeszcze brzusia nie było, zapomniałam o tym wspomnieć bo jak ta pani w sklepie sie dowiedziała tez była w szoku, bo sukienka normalnie jak osa, talie miała wcięta super zreszta widziałyście na stronke i na mnie była jak ulał, ja dopiero koło 4-5miesiąca brzusia dostałam

Beciku masz wiecej zdjec ze slubu?wrzuc prosze...:zawstydzona/y:

wrzucę, jak będę miała chwilke potem

Agacia, ucz lepiej niuńka chodzic to wam do ślub obrączki będzie niósł na podusi:tak::-D
my mieliśmy szczęście bo mąz ma najmłodsza siostrę 11lat, tez jej kieckę biała wypożyczyliśmy, ślicznie wyglądała, tez wrzuce fotke

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry