Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
obrączki troche drogo, my za takie ze wstawka z białego złota i grawerowaniem zapłaciliśmy niecałe 900zł bez żadnego dodatku złota swojego,
a estauracje mieslismy super jakies 130zł za osobę nie pamietam dokładnie, ale mieliśmy w tym wszystko tylko tort i wodeczka doszła, a jedzeniem było super grajek chyba z 1700zł

Tez mi sie wydaje ze drogo, tylko ze one są szerokie i grube, zeby się tak szybko nie ścierały i graberowane .obrączki troche drogo, my za takie ze wstawka z białego złota i grawerowaniem zapłaciliśmy niecałe 900zł bez żadnego dodatku złota swojego,
a estauracje mieslismy super jakies 130zł za osobę nie pamietam dokładnie, ale mieliśmy w tym wszystko tylko tort i wodeczka doszła, a jedzeniem było super grajek chyba z 1700zł
Ja spadam do fryzjera
Hurrra !!!!!
Beciaczku no wlasnie ... super pomysł... i moze inne kobietki tez wrzucą jakieś![]()

Beciaczku ta suknia była Ci pisana
Landryneczko podróz poslubną przełożyny na nastepny rok, ale jeszcze nie wiem gdzie![]()
Beciak ale ty przeciez na tym zdjeciu ze slubu bylas w ciazy...gdzie Twoj brzusio?![]()
Beciku masz wiecej zdjec ze slubu?wrzuc prosze...![]()