lilac23
Fanka BB :)
no miałam nadzieję, że nie ale ja wam się tu chyba bezsensu wtrącam, już więc spadama ty co myslalas, pewnie ze sie odpindrowac![]()
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
no miałam nadzieję, że nie ale ja wam się tu chyba bezsensu wtrącam, już więc spadama ty co myslalas, pewnie ze sie odpindrowac![]()
Ej no blixniak Ty mi tutaj bez żadnych dziewczynek proszę
Beciaczku 10 pażdziernika tego roku![]()

ja tez bym chciala zalozyc na siebie suknie slubna...wczoraj ogladalam suknie z linka beciaka i tk mi sie przykro zrobilo ze szok...![]()

Spacer przelozony na godzinke 14.00...wiec musicie mnie jeszcze troszke znosic...![]()

a czemu?jeśli mogę spytać, bo chyba coś pominęłam, mam nadzieję, że znów czegos nie palnęłam
no...powiedzmy , że dzielnie zniesiemy
my tez spacerek po obiadku i zakupki przy okazji

Juz mi nikt nie chce uszyc bo to zostały tylko 2 miesiące :-(Aga to Ty masz jeszcze mnóstwo czasu, zawsze możesz wybrać model i uszyć, nawet Ci taniej wyjdzie, myślałaś o tym?
ja tez bym chciala zalozyc na siebie suknie slubna...wczoraj ogladalam suknie z linka beciaka i tk mi sie przykro zrobilo ze szok...![]()
ale na suknie duzo kasy nie trzeba, no chyba ze chce weselicho robic na 200 osobno bo kiedy...remont,auto takie tam...wiec tez kasy nie nedzie...
nie wiem juz sama...:-zawstydzona/y:
zartujesz?????ja mialam 14 pazdz wesele, a suknie wybralam sobie 30 sierpnia i zaczeli szycJuz mi nikt nie chce uszyc bo to zostały tylko 2 miesiące :-(