reklama

Grudniowe mamusie 2008

witamy i my w końcu, cóż z godzinę to nadrabiałam

Witam jak w sumie trzecia,ale nie licząc Reniusi druga :)

Wszystkiego najcudowniejszego dla naszych uroczysz solenizantek : całuśnej, kochaniutkiej Natalusi i Maryśki oraz przystojnego,
uroczego Oskarka.....
Rośnijcie zdrowo maluszki!!!!
Mnóstwo buziaczków od Cioteczki i Mari:-)

przyłaczamy się do życzeń............
A jak tam łodzkie mamuśki gotowe na dzisiejsze spotkanie:sorry::sorry::confused2::confused2::confused2::confused2::growl::growl::growl::oo::oo::oo::oo::rolleyes2::rolleyes2::rolleyes2::rolleyes2::rolleyes2:tak tak tak to dziś!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!:-p:-p
gotowe tygrysie, szykuj się....
Patrysia Lilac wylazić z krzaczorów!!!!!!!!!!!!!!!!!:-D:-D:-D:-D:-D
nie byłam w krzakach tylko na usg bioderek kolejny raz.
Aj mamusia ja nie mam już sił...czasem sobie mysle,ze to mnie wszystko przerasta.....:-(
kana a to dopiero początek żebyśmy zdążyły sie zahartować
Ja tez jestem,ale umeczona z dzieciem na rece....:(
ja też z tym ząbikiem moim sie bujm
jestem paznokcie maluje u stop bo patrzec juz na nie nie moge:-(:-(:-( wogule jakiejsc pryszczycy dostalam na twarzy:szok::szok::szok::szok: czuje sie jak nastolatka:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:
łooooo, to trxzeba az na to spotkanie tak sie odpindrować??????////
nie bede pracowac dopuki maly nie pujdzie do szkoly:zawstydzona/y: moj Amo wystarczajaco zarabia wiec ja siedze z malym w domku
zazdroszcze baaaaardzo

reklama
Bliźniaczku a cio tam nowego u Ciebie????? w pracy???? jak malutka?
A dziękuję po staremu, jak zwykle kwitnę w pracy, Malutka ma się dobrze i z dnia na dzień robi się coraz fajniejsza, taki malutki śmieszek si e z niej zrobił, no i w końcu zaczęła jeśc jak człoweik, nie je butli na 5 razy tylko na 2 i większe ilości:-)

Kana, ja też sie obawiałam, ale ma tam w mieszkaniu swoje łóżeczko, a zawieźliśmy ja dopiero na 19, więc od razu prawie poszła spać:tak: I już byłam spokojna:-) Zresztą moje dziecko jest jakieś inne chyba, bo nie przeszkadza jej, że ma zostać z kimś innym niż mamusia:-D Nawet jak na dizałce byliśmy to od razu chciała na rączki do cioć i wujków, których po raz pierwszy widziała....:sorry:
No i ciekawe co Ci rodzice robili, jak sie dziecka pozbyli:szok:

Jeeeeezuuuuuu jaka macie produkcje. Jak ja byłam od rano to nikogo nie było, nawet pewnie nie zauważyłyscie poich postów :zawstydzona/y: niewdzięczne :-D.

Teraz muszę iść cos porobic w domu do wstyd. Mały spi juz od 30 min a ja jeszcze nic nie zrobiłam a pewnie zaraz się obudzi, bo on to teraz weteran bosheeeee.
A ja oczy na zapałki.

idę dzisiaj do fryzjerki jupi jupi :-D

Aaaaa i z ploteczek jeszcze to dzisiaj miałam dostac gościa ( ciotkę ) i nic ani widu ani słychu .... zawsze miałam regularnie ... boshe już mam schize .... :eek:
Ja widziałam, a nawet czytałam Twoje posty i widzę ze imprezki sie szykują:-).
Super masz z tym fryzjerem, a ciotką sie nie przejmuj, najwyżej będziesz miała śliczną córeczkę:-D

oj Mamusia ten twój prymusik, Ty sie lepiej przyznaj, że tak to sie teraz nazywa-,,korki'':-D ale taki prymusik to tylko przyjemność:-D:-D:-D
ps.no to mi się zaraz dostanie:tak::-D
nie wiem o czym ty mowisz:confused2::confused2::confused2::confused2:korki to sa korki
ale na szcescie dzis nie przyjdzie, dzwonil ze nie da rady, wiec odpoczywam:-D:-D:-D
idę dzisiaj do fryzjerki jupi jupi :-D

Aaaaa i z ploteczek jeszcze to dzisiaj miałam dostac gościa ( ciotkę ) i nic ani widu ani słychu .... zawsze miałam regularnie ... boshe już mam schize .... :eek:
pamietaj ze masz nam sie pokazac w nowej fryzurce:tak::tak::tak:
i ze schizowaniem uważaj, bo ci Tygrys zaraz coś wmówi:-D:-D:-D
no wlasnie, uwazaj kochana
łooooo, to trxzeba az na to spotkanie tak sie odpindrować??????////
a ty co myslalas, pewnie ze sie odpindrowac:-D:-D:-D:-D

a mój Wiki tak krzesełko polubił, że w nim siedzi i bajki ogląda:szok:a na macie się nudzi i zaraz w ryk, nie no nie rozumiem o co kaman:szok:
chyba się nacieszyć musi czy jak:-D

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry