reklama

Grudniowe mamusie 2008

Wszystkiego najjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjlepszego dla Natalki i Maryśki iOskarka

Dziendoberek:-D:-D:-D:-D
a my dopiero wstałyśmy:zawstydzona/y::zawstydzona/y::zawstydzona/y:
Karolinka obudziła sie o 5.00 pogadała sobie z godzinkę i zasnęła do 9.30:tak::tak::tak::tak:
ide sie myc i wcinac kaszke:-D:-D:-D:-D

reklama
Sluchajcie a moje dziecie wstało o 7 i ani myśli isc spac....oczy jak chinka,ziewa,tzre te oczeta......ale nic poza tym....
W ogole ostatnio ciezko ja uspac.....lulanie nie, soczek nie, lózeczko nie..... WYMIEKAM.... teraz po szóstej próbie i własnym płaczu z niemocy zrezygnowałam.....:-(:-(:-(:-(

sluchajcie a moje dziecie wstało o 7 i ani myśli isc spac....oczy jak chinka,ziewa,tzre te oczeta......ale nic poza tym....
W ogole ostatnio ciezko ja uspac.....lulanie nie, soczek nie, lózeczko nie..... Wymiekam.... Teraz po szóstej próbie i własnym płaczu z niemocy zrezygnowałam.....:-(:-(:-(:-(
moja wczoraj wieczorem robila cuda w lozeczku, normalniepadla po 4 godzinach, czyli okolo23.00

Witam jak w sumie trzecia,ale nie licząc Reniusi druga :)

Wszystkiego najcudowniejszego dla naszych uroczysz solenizantek : całuśnej, kochaniutkiej Natalusi i Maryśki oraz przystojnego,
uroczego
Oskarka.....
Rośnijcie zdrowo maluszki!!!!
Mnóstwo buziaczków od Cioteczki i Mari:-)

Leckam nadrabiać....
Reniu tego znalazłam JA :tak::-)

i my sie podpinamy:tak::tak:

100 lat kochane maluszki;-)

pobudka!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Dziewczyny wstawac szybko!!!!!!!!!!!!!!
Pyciolek widzę ciebie, wyłaź!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

jerunie ta to wszytsko dojrzy:-D

Aj mamusia ja nie mam już sił...czasem sobie mysle,ze to mnie wszystko przerasta.....:-(

ja tez juz dzisiaj plakalam...w nocy..:-( my mamy problemy ze spaniem nocnym...wciaz i w ogole...kiedy to sie skonczy?:eek:

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry