reklama

Grudniowe mamusie 2008

reklama
Hej ja zajrzałam ale szkoda mi czasu na nadrabianie...moze w domu poczytam Was w wolnej chwili...:sorry::sorry::sorry::sorry:

Z tego co przeczytałam...

Mamuska ty to farciara jesteś z tym łóżeczkiem i ciuszkami:tak::tak::tak::tak:

Kaneczko maga buziak i gratulacje dla kochanej Mariczki za drugiego zębolka;-);-);-)u nas nadal nic:eek::eek:

Agatkas biedna Zuzienka, pisz co u niej i jak czuje się...i jak wyniki???

Żania ty pytalas o MT???My też mamy, zapłaciłam tylko 115zl i jestem bardzo zadowolona....a podobno nawet dwulatki można w nich nosić:tak::tak::tak::tak:

I nie wiem co jeszcze mialam napisać:baffled::baffled::baffled:

Brakuje mi BB, ale kiedyś trzeba trochę odpocząc od kompa:-D:-D:-D:-Djutro zapowiadaja sloneczko wiec moze w koncu uda mi sie poopalac to tyle od nas

Buziaczki i slodkich snow

Jutro postaram sie zajrzec, ale prosze o litość w ilości stron:confused2::confused2::confused2::confused2::confused2:

to zas ja ...mam chwile bo mezus loda mi naklada..:-)
:szok::szok::szok::szok::szok::szok::szok::szok::szok:

jestem jestem...leniwe robie:-D

ja robie praktycznie tak jak mamusia....miesko+kapusta+ryz...obtaczam w jajku i bulce...zobaczymy,dzisiaj moj debiut.mam nadzieje ze sie nie potrujemy:laugh2:

ale Ci dobrze...:-p a kiedy wkoncu bedziesz w Polsce...

nie wiem kiedy jak zrobie malemu paszport :-( to mnie przepuszcza przez granice bo tak to kicha
Przeciez zrobisz wloski paszport, to pewnie z miesiac nie wiecej, nie lam sie a za niedlugo do siory lecisz nie??
Hej ja zajrzałam ale szkoda mi czasu na nadrabianie...moze w domu poczytam Was w wolnej chwili...:sorry::sorry::sorry::sorry:

Kaneczko maga buziak i gratulacje dla kochanej Mariczki za drugiego zębolka;-);-);-)u nas nadal nic:eek::eek:

Żania ty pytalas o MT???My też mamy, zapłaciłam tylko 115zl i jestem bardzo zadowolona....a podobno nawet dwulatki można w nich nosić:tak::tak::tak::tak:

Brakuje mi BB, ale kiedyś trzeba trochę odpocząc od kompa:-D:-D:-D:-Djutro zapowiadaja sloneczko wiec moze w koncu uda mi sie poopalac to tyle od nas

Jutro postaram sie zajrzec, ale prosze o litość w ilości stron:confused2::confused2::confused2::confused2::confused2:
\hehe Wam to dobrze, milego wypoczynku.. i dajcie znac czy doszlo:tak:

Witam wieczorową porą,
cały dzień nas w domu nie było, przyjechaliśmy dopiero przed samym kąpaniem Wiktora, a ja dopiero teraz nadrobiłam co nieco.

Agatkas moja kochana synowa tak cierpi:-(narazie się nie martw, ja mam nadzieję, że to nic groźnego, tylko może brzuszek jak dziewczyny pisały, buźki i przytulaski od Wikusia;-)

Poza tym OGŁASZAM WSZEM I WOBEC, ŻE MAMY DRUGIEGO ZĄBKA :tak::tak::tak:

Wszystkiego czarodziejskiego, najdziecinniejszego i zawsze wesołego dla naszych uroczych solenizantów LENKI I FABIANKA :-):-):-)
Mega buziole dziciaczki:*

gratulujemy ząbalka i podłączamy się do Kanusinych życzonek;-)

no widzisz a tak sie martwiłaś, teraz to już z górki będzie zobaczysz

nic mi się nie podoba :-(
.

Agaciu, a skąd Ty jesteś?i jakie masz wymagania co do kiecki jeśli mogę spytać, mam na myśli czy kupno, czy wypożyczenie, i do ilu około, wiem, że coś o tym pisałaś, ale już nie pamiętam,
ja znam świetny salon w Olsztynie, skąd ja miałam sukienkę, ale otworzyli juz salon w Wawie i innych miastach, może gdzieś będzie ci po drodze VIVIEN VIGO Studio Mody Ślubnej - suknie ślubne moja była Zahara II z Opulence Collection i za ok.1200-1500 można juz wypożyczyć zależy który model

a ja dziś mega szczęśliwa, fakt życie w aucie od 11 do 20:-( z małymi przerwami, no i do Mamusi i jej zakupów za 1zł mi daleko:-D ale kupiliśmy takie krzesełko do karmienia jak chcieliśmy używane ale dzieciak go nie lubił, więc jak nówka stał w garażu i czekał na nas, czyściusieńkie, zero plamki, i w sklepie koszt 60funtów a ja mam za 25:tak:, ale się cieszę, juz przestestowane, jutro wstawię zdjęcia.

a z ważniejszych wiadomości byłam dziś u lekarza i dostałam fizjoterapię, huuuraaa!!!:tak::-D:-D:-D
najpierw pani doktor chciała mnie wysłać na zastrzyk kości ogonowej, ałć, ale sie nie zgodziłam, no to dała fizjo, za kilka dni mam dzwonić i umówić sie na pierwsze spotkanie, mam nadzieję, że nie będzie bolało.

aaa...i trafiliśmy dziś do firmy, w której za nasze auto chcieli nam dać 3latka VW świetny był, ale za bardzo chcieli nas wyrolować, więc ta jedna sprawa nam nie wyszła,

a teraz padam na twarz, uciekam, ale światła nie gaszę, bo to przywilej naszej Reni kochanej:tak::-D
dobranoc i do juterka

a ja dziś mega szczęśliwa, fakt życie w aucie od 11 do 20:-( z małymi przerwami, no i do Mamusi i jej zakupów za 1zł mi daleko:-D ale kupiliśmy takie krzesełko do karmienia jak chcieliśmy używane ale dzieciak go nie lubił, więc jak nówka stał w garażu i czekał na nas, czyściusieńkie, zero plamki, i w sklepie koszt 60funtów a ja mam za 25:tak:, ale się cieszę, juz przestestowane, jutro wstawię zdjęcia.

a z ważniejszych wiadomości byłam dziś u lekarza i dostałam fizjoterapię, huuuraaa!!!:tak::-D:-D:-D
najpierw pani doktor chciała mnie wysłać na zastrzyk kości ogonowej, ałć, ale sie nie zgodziłam, no to dała fizjo, za kilka dni mam dzwonić i umówić sie na pierwsze spotkanie, mam nadzieję, że nie będzie bolało.

aaa...i trafiliśmy dziś do firmy, w której za nasze auto chcieli nam dać 3latka VW świetny był, ale za bardzo chcieli nas wyrolować, więc ta jedna sprawa nam nie wyszła,

a teraz padam na twarz, uciekam, ale światła nie gaszę, bo to przywilej naszej Reni kochanej:tak::-D
dobranoc i do juterka
Witam
Wszystkiego najlepszego dla naszych solenizantów
Beciaczek dobrze że nie zgasiłaś światła bo bym pewnie po ciemku do Was kochane kobitki nie trafiła:-D:-D:-D

Kana gratuluje drugiego ząbka, ciekawa jestem kto go znalazł, bo pierwszego to jesli dobrze pamiętam to twój chłopina, mam nadzieje że dostał od Ciebie prezent:-p:-D:-D.

Ja dzisiaj darłam koty z moim Amo (czyt. Gamoń) myślałam że go udusze:-D:-D, te chłopy czasem są tak uparte ja osły, na moim to już prawie cały zwierzyniec zawiesiłam: świnia, osioł itp:-D:-D,
ok gasze światło papa

Witam jako pierwsza!!! (renia się nie liczy bo u niej pewnie był wtedy dzień:-D)
Długo niepospałam... Poszłam spacku o 1.00 a o 6 na nóżkach. Ale jakoś wypoczęta się czuję więc zaraz uderzamy na spacerek:tak:

Wszystkiego najlepszego dla naszych solenizantów!!!!!!!!!! Moc całusków!!!!!!!!!!!!

Witam jak w sumie trzecia,ale nie licząc Reniusi druga :)

Wszystkiego najcudowniejszego dla naszych uroczysz solenizantek : całuśnej, kochaniutkiej Natalusi i Maryśki oraz przystojnego,
uroczego
Oskarka.....
Rośnijcie zdrowo maluszki!!!!
Mnóstwo buziaczków od Cioteczki i Mari:-)

Leckam nadrabiać....
Reniu tego znalazłam JA :tak::-)

reklama

Madziu nie ma litoście:p hahah żartuje :-p
Dziękujemy za gratulacje....jeszcze troszku i Julka będzie zebolami swieciła....nasze sa,bo je słuchać i widac troszku,ale Mari na razie trzyma je w ukryciu nie chce pokazywac...no chyba,ze podstepem :-D

dobranoc i do juterka
Nio to gratuluje udanych zakupków....Wy to macie dobrze.....No i oczywiscie tej fizjoterapi....BRAWO :) mam nadzieje, że Ci pomogą....:tak::tak::tak:
a moja z kolei ma dzisiaj strajk i jeszcze szaleje, niema zamiaru spać:szok::no:smieje sie, piszzcy, krzyczy, w lozku tak sie wierci ze co chwile muszę zrobić porządek, bo poduszka w nogach, a karolina poprzek, moze w koncu sie zmeczy
Mamusiu nasza też dawała padła 22:20..... masakra...i co myślałam, pośpi dłużej...yhy 6 pobudka na flaszke i o 7 oczka jak 5 zł.....:rofl2::rofl2::rofl2:

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry