mamusia2008
mamusia Karolinki
no, juz wysiadamsynowa imprezkę robi a mnie nie zaprosiła![]()

ratunku!!!!!!!!!!
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
no, juz wysiadamsynowa imprezkę robi a mnie nie zaprosiła![]()

, na razie leży poprzek, ale wole ja nie ruszać

Ale padam z nóg więc ide przytulić się do Kubunia, może uśnie.właśnie przeczytałam w gazecie. Tygrysie nie łaź po krzaczkach...."We wtorek rano zwierzę przeskoczyło przez ogrodzenie wybiegu, na którym przebywało i pobiegło w krzaki.
![]()
Fot. Małgorzata Kujawka / AG Gepard z łódzkiego ZOO
Gdy tylko pracownicy łódzkiego ogrodu zoologicznego zauważyli, że kota nie ma na wybiegu, zaczęli poszukiwania. Nie szukali długo. Zwierzę znaleźli kwadrans później leżące w krzakach"
jak ktos spotka w krzakach takiego kotka znaczy ze on z lodzi![]()

ja jestem
Bartek był dzisiaj tak nieznośny, że myślałam że sama zadzwonię do wariatkowa i poproszę żeby mnie wywieźli, darł się i darł, obiadek be, desrek be, cycuś berano poprosił o cycusia około 6 i później o 10 i na tym koniec, poszłam z nim na spacer bo jeszcze chwila i bym osiwiała, na spacerku było fajnie i miło, ale jak tylko wrócilismy do domu - znowu krzyki
przed 18 dostał kaszkę - tym razem zjadł i poszłam z nim do rodziców. Tam oczywiście udawał aniołka. Wróciliśmy, kąpanko i tak jak wczoraj dałam mu mleczko modyfikowane. Zjadł 100 ml i zasnął, żeby po pół godzinie sobie przypomnieć że jak on mógł zasnąć bez cycusia więc poprosił na chwilkę, ale raczej nie z głodu a tak dla zasady, żeby się poprzytulać bo po minutce zasnął i teraz sobie śpi, a ja wreszcie mogę odetchnąć
![]()
ollcia - witam w klubie maruderów. Ja też mam dzisiaj wariatkowo, bo Jasiek z gorączką, cały dzień na zmianę spał i marudził, bo sie źle czuł. Hani jak na złość tylko rączki, rączki. Więc ja nieomal z dwójką na tych rączkach... I do tego taaaaaki upał. Ufff, ledwie żyję...
jak ty to wszytsko robisz?
ooo pyciolek zyje, to znaczy ze leniwe sie udaly;-);-);-)