reklama

Grudniowe mamusie 2008

a tak jak juz jestesmy przy drapieznikach i takich tam to wiecie ze we wtorek gepart nawial z lodzkiego zoo??:szok::szok::szok::szok:uciakl z klatki i schowal sie w krzaczorach wiec wy tam ktore siedzicie teraz w krzakach uwazajcie na siebie!!!!!!!!!!!!!!!:sorry::sorry::sorry::sorry::sorry:

reklama
a gdzie jest agacia?dzis sie jeszcze nie meldowała:confused2::confused2::confused2:
a madzienka zasiedziała sie na działce i o nas zapomniała:-(
wyłazić z ukrycia
!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

"We wtorek rano zwierzę przeskoczyło przez ogrodzenie wybiegu, na którym przebywało i pobiegło w krzaki.

Fot. Małgorzata Kujawka / AG Gepard z łódzkiego ZOO

Gdy tylko pracownicy łódzkiego ogrodu zoologicznego zauważyli, że kota nie ma na wybiegu, zaczęli poszukiwania. Nie szukali długo. Zwierzę znaleźli kwadrans później leżące w krzakach"

jak ktos spotka w krzakach takiego kotka znaczy ze on z lodzi:-D:-D:-D

"We wtorek rano zwierzę przeskoczyło przez ogrodzenie wybiegu, na którym przebywało i pobiegło w krzaki.

Fot. Małgorzata Kujawka / AG Gepard z łódzkiego ZOO

Gdy tylko pracownicy łódzkiego ogrodu zoologicznego zauważyli, że kota nie ma na wybiegu, zaczęli poszukiwania. Nie szukali długo. Zwierzę znaleźli kwadrans później leżące w krzakach"

jak ktos spotka w krzakach takiego kotka znaczy ze on z lodzi:-D:-D:-D
oki:tak::tak::tak::tak:
no mam nadzieje bo tygrysy lubia mamusie:-D:-D:-D
:tak::tak::tak::-D:-D:-D

reklama
Hej hej

Jestem juz jestem, jakos weny nie miałam. Małemu jeszcze jedynka nie wyszła, normalnie nie czaje tego. Śmiesznie wyglada z takim długim jednym kiełkiem :-D.
Teraz spi wiec zaglądam do was.

Kana gratuluke już drugiego ząbka :tak:.

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry