Mamusia, miałam Ci napisac - przystojniacha z Twojego brata, czemu nie jestem 10 lat młodsza![]()
to samo miałam napisać, widziałam na nk i stwierdziłam że przystojniak z niego

Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Mamusia, miałam Ci napisac - przystojniacha z Twojego brata, czemu nie jestem 10 lat młodsza![]()

dziekito samo miałam napisać, widziałam na nk i stwierdziłam że przystojniak z niego![]()

dziekiMamusia, miałam Ci napisac - przystojniacha z Twojego brata, czemu nie jestem 10 lat młodsza![]()

no a jak zeto widzę że cała rodzinka urodziwa![]()

Opuszczam Was kochane....bo przyszła tesciowa na kwielke z placuszkami z jabłuszkami:-):-) ach ta teściowa
No i misiek wrócił z pracki idziemy na jakis spacerek,bo upał u nas niemiłosierny.....
Buziackzi do poźniej:*

A gdzie te moje obiecane kopytka, bo już głodna jestem
a ciul tam, niech będzie kalafior
moja też juz załapała, to też będzie klęczec, a jak zasłuży to jej jeszcze worek z grochem podłożę
a potem do koleżanki na ploty.
Miłego popołudnia mamuśki i dzieciaczki

a chyba do 16 bylo napisane ze beda to robic i co ze jutro tez nigdzie nie wyjde bo bede czekac jak na zbawienie na tych ...................

jestem tygrysie, nie unikam, tylko kasze gryczana wcinamKokusia ollcia wylazic widze was!!!!!!!!!!!!!!!!!!
mamusie tez widze ale ona jakos mnie ostatnio unika wiec nawet pytac nie bede.................;-)

no wreszcieeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeejestem tygrysie, nie unikam, tylko kasze gryczana wcinam![]()

wcinaj wcinaj niech na zdrowko pojdzie

a Tygrys przeciez grzecznym byc zwierzakiem