reklama

Grudniowe mamusie 2008

reklama
Kokusia ollcia wylazic widze was!!!!!!!!!!!!!!!!!!:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:
mamusie tez widze ale ona jakos mnie ostatnio unika wiec nawet pytac nie bede.................;-)
kokusia a ty co tak cicho siedzisz????????????
Już jestem. Byłysmy z dziewczynami na huśtawce i natalka mi usnęła na rękach więc wróciłyśmy bo nie usmiechało mi się jej tak trzymac. No i siedzę cicho bo dziecko śpi;-)
A w między czasie przeglądam oferty na mazurach bo mam jeszcze cichutką nadzieję że mój mąż się namyśli.

reklama
no i gdzie ten nasz tygrys zwiał???????
jestem jestem tylko dziec mi wariuje juz :-D:-D:-D
Ok :tak: Tylko my szukamy raczej domku letniskowego niż hotelu. Gdyby Natalka była większa to pewnie skusilibyśmy się na pole namiotowe ale narazie trzeba z tym poczekac
kokusioa jak mi sie marza takie wakacje pod namiotami:tak::tak::tak:jak Fifi podrosnie to musze namowic mezowwego chociaz na wekend pod namiot:-D:-D:-D:-D jak ja bylam mala to pasmietam jak jezdzilam z rodzicam,i do Chalup pod namioty ale potem czasy sie zmienily i namioty sie skonczyly hehe zachciewalo sie staruszkom wygod:-D:-D:-D:-D a jas bym tak chciala jeszcze raz ekstremalnie, i ognisko zrobic i takie tam:zawstydzona/y::zawstydzona/y::zawstydzona/y::zawstydzona/y:

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry