reklama

Grudniowe mamusie 2008

reklama
Opuszczam Was kochane....bo przyszła tesciowa na kwielke z placuszkami z jabłuszkami :tak::tak::-):-) ach ta teściowa:)

No i misiek wrócił z pracki idziemy na jakis spacerek,bo upał u nas niemiłosierny.....

Buziackzi do poźniej:*

Bliźniaki czas tu zrobic porzadek z tymi krzacozrami.....i tymi babeczkami które tak przesiaduja.....hahaha
Jakieś klapsiki by się zdały:szok::eek::szok:

nopoooo na decyzje czekam juz 4 tyg:crazy::angry::no::wściekła/y:
:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:

a moj kalafiorek juz prawie prawie................:sorry::sorry::sorry::sorry:
A gdzie te moje obiecane kopytka, bo już głodna jestem
a ciul tam, niech będzie kalafior

aj ty najpierw trzeba zrobic hehe albo mezowego zagonic do garow:-D:-D:-D:-D a co do wygladania przez szczebelki na kolanach to mnie zawsze sie tak szkoda Filipka robi bo wyglada tak jak za kratkami..:zawstydzona/y::zawstydzona/y::zawstydzona/y::zawstydzona/y::zawstydzona/y::zawstydzona/y::zawstydzona/y:taki maly wiezien:zawstydzona/y::zawstydzona/y::zawstydzona/y::zawstydzona/y::sorry::sorry::sorry:
moja też juz załapała, to też będzie klęczec, a jak zasłuży to jej jeszcze worek z grochem podłożę:-D:-D:-D

witam i ja dawno mnie tu nie bylo i nawet nie mam zamiaru nadrabiac zaleglosci bo nie wystraczy mi tygodnia...
siostra niestety juz pojechala bylooooo superrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr gadalysmy do samego rana a i maly dostal mnostwo prezentow od mojej siory i jej chlopaka no i oczywiscie kupili malemu krzeselko do karmienia ale odbierzemy dopiero w poniedzialek bo nie bylo tego koloru i musieli sprowadzic...

papa milego dzionka
Wszystko co dobre szybko się kończy, ale pewnie wygadalyście sie za wszystkie czasy, super że odwiedzinki się udaly

Ja już kończe robotkę i spadam do domku, chwile coś porobię, a potem do koleżanki na ploty.
Miłego popołudnia mamuśki i dzieciaczki

Opuszczam Was kochane....bo przyszła tesciowa na kwielke z placuszkami z jabłuszkami :tak::tak::-):-) ach ta teściowa:)

No i misiek wrócił z pracki idziemy na jakis spacerek,bo upał u nas niemiłosierny.....

Buziackzi do poźniej:*
Taka teściówka to skarb, ale Ci zazdroszczę, moja to :wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:

Mamusia, miałam Ci napisac - przystojniacha z Twojego brata, czemu nie jestem 10 lat młodsza:szok::baffled:

Jakieś klapsiki by się zdały:szok::eek::szok:

:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:

A gdzie te moje obiecane kopytka, bo już głodna jestem
a ciul tam, niech będzie kalafior

moja też juz załapała, to też będzie klęczec, a jak zasłuży to jej jeszcze worek z grochem podłożę:-D:-D:-D

Wszystko co dobre szybko się kończy, ale pewnie wygadalyście sie za wszystkie czasy, super że odwiedzinki się udaly

Ja już kończe robotkę i spadam do domku, chwile coś porobię, a potem do koleżanki na ploty.
Miłego popołudnia mamuśki i dzieciaczki
tej to dobrze, jak nie goście ma, to grill, a teraz na ploty idzie:-D:-D:-D
owocnego plotkowania

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry