reklama

Grudniowe mamusie 2008

Tygrysku ja też chyba kalafiora sobie dzisiaj zapodam..... ochotki ma narobiłaś..... chociaz w kuchni czka barszczyk ukraiński i pierogi z cebulką.....

reklama
kanus to tak zjesz na pierwsze danie barszczyk na drugie pierogi a na deser kalafiora!!!!!!!!!!!!!:-D:-D:-D:-D:-D:-D ja bym tak zrobile hehehe dla chcacego nic trudnego:-D:-D:-D:-D
ta samo pomyślałam..... AJ JUZ KCE TO MIEĆ:tak::-D

a Mari jaka wesolutka...wyspany aniołeczek mój....wchodze do pokoju a ona wielkie oczka, na czworaczkach i patrzy przez te szczebelki jka przez kraty..... tak pociesznie wygladała...:-D

ta samo pomyślałam..... AJ JUZ KCE TO MIEĆ:tak::-D

a Mari jaka wesolutka...wyspany aniołeczek mój....wchodze do pokoju a ona wielkie oczka, na czworaczkach i patrzy przez te szczebelki jka przez kraty..... tak pociesznie wygladała...:-D
aj ty najpierw trzeba zrobic hehe albo mezowego zagonic do garow:-D:-D:-D:-D a co do wygladania przez szczebelki na kolanach to mnie zawsze sie tak szkoda Filipka robi bo wyglada tak jak za kratkami..:zawstydzona/y::zawstydzona/y::zawstydzona/y::zawstydzona/y::zawstydzona/y::zawstydzona/y::zawstydzona/y:taki maly wiezien:zawstydzona/y::zawstydzona/y::zawstydzona/y::zawstydzona/y::sorry::sorry::sorry:

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry