Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
kanus to tak zjesz na pierwsze danie barszczyk na drugie pierogi a na deser kalafiora!!!!!!!!!!!!!Tygrysku ja też chyba kalafiora sobie dzisiaj zapodam..... ochotki ma narobiłaś..... chociaz w kuchni czka barszczyk ukraiński i pierogi z cebulką.....

ja bym tak zrobile hehehe dla chcacego nic trudnego

ta samo pomyślałam..... AJ JUZ KCE TO MIEĆkanus to tak zjesz na pierwsze danie barszczyk na drugie pierogi a na deser kalafiora!!!!!!!!!!!!!ja bym tak zrobile hehehe dla chcacego nic trudnego
![]()

aj ty najpierw trzeba zrobic hehe albo mezowego zagonic do garowta samo pomyślałam..... AJ JUZ KCE TO MIEĆ
a Mari jaka wesolutka...wyspany aniołeczek mój....wchodze do pokoju a ona wielkie oczka, na czworaczkach i patrzy przez te szczebelki jka przez kraty..... tak pociesznie wygladała...![]()

a co do wygladania przez szczebelki na kolanach to mnie zawsze sie tak szkoda Filipka robi bo wyglada tak jak za kratkami..

taki maly wiezien

proste ale smczneAle z Was kuchareczki ja to zqawsze takie proste rzeczy serwuje.....

oj no to powodzenia zycze.....nie wiem jak tam,ale tutaj ciężko się dogadać w jakimkolwiek urzedzie:/![]()