mamusia2008
mamusia Karolinki
ja jestemjuz zescie polazly?![]()
no te litewskie sa pycha, tez je uwielbiam
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
ja jestemjuz zescie polazly?![]()
ale ze jak zawijasz farsz w kapuste i obtaczasz w bulce i jajku i potem smarzysz?????a ja mam botwinke z wczoraj...ale jeszcze potem walniemy golabki litewskie....miesko mielone,ryz,kapusta i obtoczone w jajko i bulce...![]()
no to skoro temat obiadu to ja dziś serwuje paprykę faszerowana ryżem i mięskiem![]()
uuwielbiam 
i do tego sosik pomidorowy, mniam, mniamale ze jak zawijasz farsz w kapuste i obtaczasz w bulce i jajku i potem smarzysz?????
nie wiem jak robi pyciolek, a ja wszystko mieszam czyli kapustę (kroje ja drobniutko), ryz, mięsko i wtedy dopiero obsmażamteż czasami robięuuwielbiam
i do tego sosik pomidorowy, mniam, mniam
no właśnie - JAK?
nie wiem jak robi pyciolek, a ja wszystko mieszam czyli kapustę (kroje ja drobniutko), ryz, mięsko i wtedy dopiero obsmażam

u mnie w domu takie golabki sa nazywane leniwe golabkiaaa, czyli to nie jest podobne do naszych gołąbków? tylko takie rozciapciane?
sprecyzujmy:
ryż ugotowany? plus kapusta jaka? ugotowana? mięso mielone i to wszystko na patelnię i podsmażyć?
![]()
u mnie w domu takie golabki sa nazywane leniwe golabki
tak ryz ugotowany, liscie kapusty gotuje w wodzie 5 min, potem kroje i plus miesko cebulka i marchewka i to wszytsko mieszam i nie smaze a z tego robie takie kulki i w jajko

dzięki, na pewno zaserwuję któregoś dnia mężowi 

nie potrafię powiedzieć ile, bo ja zawsze wszystko robię na okoi ile ryżu![]()

moze pyciolek powie