Agacia82
Mami :)
halo halo
My juz na nogach od 5 rano
, po prostu Mati się wyspał, a jak Mati się wyspał to mamusia musiała też :-(. Normalnie jestem taka niewyspana, pierwszy raz mam tak wczesna pobudkę. Poszłam spać po 1:00 bo mój K domagał się przytulania a o 3 pobudka bo smoka zgubił mały a o 5 wyspany. Masakra.
Beciaczek sama nie wiem co bym chciała, ale ja mam bardzo dalego do wszystkich salonów bo mieszkam w okolicy Poznania :-(. A miałaś najładniejszą suknie ślubną z tej kolekcji. Na poczatku nie doczytałam jaką miałaś tylko otworzyła szybko strone, zaczęłam ogladac i wpadła mi w oko własnie ta i mówie do siebie ta jest sliczna, najładniejsza. Czytam dalej Twój post a tam piszesz ze ty miałaś taką
.
My juz na nogach od 5 rano
, po prostu Mati się wyspał, a jak Mati się wyspał to mamusia musiała też :-(. Normalnie jestem taka niewyspana, pierwszy raz mam tak wczesna pobudkę. Poszłam spać po 1:00 bo mój K domagał się przytulania a o 3 pobudka bo smoka zgubił mały a o 5 wyspany. Masakra.Beciaczek sama nie wiem co bym chciała, ale ja mam bardzo dalego do wszystkich salonów bo mieszkam w okolicy Poznania :-(. A miałaś najładniejszą suknie ślubną z tej kolekcji. Na poczatku nie doczytałam jaką miałaś tylko otworzyła szybko strone, zaczęłam ogladac i wpadła mi w oko własnie ta i mówie do siebie ta jest sliczna, najładniejsza. Czytam dalej Twój post a tam piszesz ze ty miałaś taką
.
. Bo Krzysztof ma imieiny a w niedziele urodziny. Zawsze się wprasza, niewazne czy wyprawiamy czy nie. Teraz zadzwoniła i się pyta kiedy K wyprawia imieniny bo ona przyjeżdża, ale nie zapytała się czy w ogole wyprawia 
. Licze na pogode to się grila zrobi. Muszę jakies sałateczki porobić, macie cos sprawdzonego?