reklama

Grudniowe mamusie 2008

halo halo
My juz na nogach od 5 rano :szok:, po prostu Mati się wyspał, a jak Mati się wyspał to mamusia musiała też :-(. Normalnie jestem taka niewyspana, pierwszy raz mam tak wczesna pobudkę. Poszłam spać po 1:00 bo mój K domagał się przytulania a o 3 pobudka bo smoka zgubił mały a o 5 wyspany. Masakra.

Beciaczek sama nie wiem co bym chciała, ale ja mam bardzo dalego do wszystkich salonów bo mieszkam w okolicy Poznania :-(. A miałaś najładniejszą suknie ślubną z tej kolekcji. Na poczatku nie doczytałam jaką miałaś tylko otworzyła szybko strone, zaczęłam ogladac i wpadła mi w oko własnie ta i mówie do siebie ta jest sliczna, najładniejsza. Czytam dalej Twój post a tam piszesz ze ty miałaś taką :-D.

reklama
Jutro miałam jechać do mojej siostry nad jeziorko, ale te mój mi samochodu raczej nie zostawi, bo nas sprzedalismy i szukamy innego, a firmowego potrzebują w pracy :-(. I lipa, ale jeszcze mam cichą nadzieję ze moooooożeeeeee .... :eek:

A jutro wyprawia w pracy imieniny, wiec i tak bedzie późno, wiec chciałam sobie jakos ten czas zabić.
Cholercia w sobote przyjeżdża tesciowa :no:. Bo Krzysztof ma imieiny a w niedziele urodziny. Zawsze się wprasza, niewazne czy wyprawiamy czy nie. Teraz zadzwoniła i się pyta kiedy K wyprawia imieniny bo ona przyjeżdża, ale nie zapytała się czy w ogole wyprawia :baffled::crazy:. Licze na pogode to się grila zrobi. Muszę jakies sałateczki porobić, macie cos sprawdzonego?

Dziewczynki Kochane i Maluszki dziendoberek buziaczki usciski i dla solenizantów wszystkiego Naj naj naj :-):-):-) postaram sie nadrobic ale na wszelki wypadek pisze od razu zanim mi cos przerwie czytanie ( jak zwykle:baffled:)
U nas wsio bez zmian, dzis basenik upał na maxa :tak:

Dzień dobry:tak:Byłam już wcześniej ale dziecko mi na rękach usypiało i nic nie dało się napisac. Więc teraz karnie ustawiam się na końcu kolejki:-(
Wszystkiego najcudowniejszego dla naszych uroczysz solenizantek : całuśnej, kochaniutkiej Natalusi i Maryśki oraz przystojnego,
uroczego Oskarka.....
Rośnijcie zdrowo maluszki!!!!
Mnóstwo buziaczków od Cioteczki i Mari:-)
Natalka z całego serduch dziękuje Mariczce i cioci Kanusi:tak:
No i przyłącza się do życzonek dla Marysi, Hanusi, Alicji i Oskarka:tak:

A nasza jubilatka postanowiła uczcic ósmy miesiąc z wielkim hukiem i w nocy spadła z łóżka​

Cześć mamuśki:-)
my już w domku spowrotem, zaraz spadamy na spacerek więc muszę nas wyszykować, zajrzę póżniej i mam nadzieję nadrobić zaległości;-);-) nie wiecie przypadkiem kiedy Kajka ma być we W#rocku?? buziaki i do póżniej;-)

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry