reklama

Grudniowe mamusie 2008

W końcu i ja sie witam
to zas ja ...mam chwile bo mezus loda mi naklada..:-)
no ladnie...
ja tutaj poswiecielam sie ...a zeby z Wami jeszcze chwile zostac to musze loda zjesc...:-D:-D
No ładnie po nocy lody, a rano jeczy że niewyspana:crazy::-D

jutro zapowiadaja sloneczko wiec moze w koncu uda mi sie poopalac to tyle od nas
Zyczę mnóstwo promyczków i slicznej opalenizny

Dziewczynki Kochane i Maluszki dziendoberek buziaczki usciski i dla solenizantów wszystkiego Naj naj naj :-):-):-) postaram sie nadrobic ale na wszelki wypadek pisze od razu zanim mi cos przerwie czytanie ( jak zwykle:baffled:)
U nas wsio bez zmian, dzis basenik upał na maxa :tak:
Miłego pluskanka

A nasza jubilatka postanowiła uczcic ósmy miesiąc z wielkim hukiem i w nocy spadła z łóżka​
A co tam jak świętowac to z hukiem:-D:-D:-D

Samych cudnych chwil dla Natalki, Matysi, Hani, Oskarka i Ali

reklama
Witam jako pierwsza!!! (renia się nie liczy bo u niej pewnie był wtedy dzień:-D)
Długo niepospałam... Poszłam spacku o 1.00 a o 6 na nóżkach. Ale jakoś wypoczęta się czuję więc zaraz uderzamy na spacerek:tak:

Wszystkiego najlepszego dla naszych solenizantów!!!!!!!!!! Moc całusków!!!!!!!!!!!!

Witam jak w sumie trzecia,ale nie licząc Reniusi druga :)

Wszystkiego najcudowniejszego dla naszych uroczysz solenizantek : całuśnej, kochaniutkiej Natalusi i Maryśki oraz przystojnego,
uroczego
Oskarka.....
Rośnijcie zdrowo maluszki!!!!
Mnóstwo buziaczków od Cioteczki i Mari:-)

Leckam nadrabiać....
Reniu tego znalazłam JA :tak::-)

Dziewczynki Kochane i Maluszki dziendoberek buziaczki usciski i dla solenizantów wszystkiego Naj naj naj :-):-):-) postaram sie nadrobic ale na wszelki wypadek pisze od razu zanim mi cos przerwie czytanie ( jak zwykle:baffled:)
U nas wsio bez zmian, dzis basenik upał na maxa :tak:

Dzień dobry:tak:Byłam już wcześniej ale dziecko mi na rękach usypiało i nic nie dało się napisac. Więc teraz karnie ustawiam się na końcu kolejki:-(
[/CENTER]
Natalka z całego serduch dziękuje Mariczce i cioci Kanusi:tak:
No i przyłącza się do życzonek dla Marysi, Hanusi, Alicji i Oskarka:tak:

A nasza jubilatka postanowiła uczcic ósmy miesiąc z wielkim hukiem i w nocy spadła z łóżka​

I my skromnie z Filipkiem podepniemy się skromnie pod te śliczne życzonka:tak::tak::tak::tak::tak:

Wszystkiego najjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjlepszego dla Natalki i Maryśki iOskarka

Dziendoberek:-D:-D:-D:-D
a my dopiero wstałyśmy:zawstydzona/y::zawstydzona/y::zawstydzona/y:
Karolinka obudziła sie o 5.00 pogadała sobie z godzinkę i zasnęła do 9.30:tak::tak::tak::tak:
ide sie myc i wcinac kaszke:-D:-D:-D:-D

Ojojoj ile zyyyyyyyczen:-D:-D:-D:-D A wyrodna matka zapomniala, ze jej dziecie ma dzis 18stke:eek: Co ja bym bez Was zrobila:-D Dziuekujemy pieknie i slemy zyczonka dla naszych wspolsolenizantow:tak::tak:
Nasza nocka dzisiaj spoko loko, teraz nunus znow spi, pogoda taka, ze nic tylko spac:baffled: My wczoraj na bylismy caly dzionek poza domkiem, zrobilismy ostatnie zakupki przed Polska (Dziewczynki Angielskie w bootsie promocja pampers active 3 za 2 czyli za 150 pampersow ok 15 funow!!!!!!!!!!!) A dzis leniu****emy, chyba, ze sie pogoda polepszy to sie gdzies przejdziemy.

reklama
Ojojoj ile zyyyyyyyczen:-D:-D:-D:-D A wyrodna matka zapomniala, ze jej dziecie ma dzis 18stke:eek: Co ja bym bez Was zrobila:-D Dziuekujemy pieknie i slemy zyczonka dla naszych wspolsolenizantow:tak::tak:
Nasza nocka dzisiaj spoko loko, teraz nunus znow spi, pogoda taka, ze nic tylko spac:baffled: My wczoraj na bylismy caly dzionek poza domkiem, zrobilismy ostatnie zakupki przed Polska (Dziewczynki Angielskie w bootsie promocja pampers active 3 za 2 czyli za 150 pampersow ok 15 funow!!!!!!!!!!!) A dzis leniu****emy, chyba, ze sie pogoda polepszy to sie gdzies przejdziemy.

a naszych zyczen nie zacytowalas...podpinalam sie oczywiscie pod Kanewke:-p

nie no moja siedzi tak równiutko i i sam juz dawno, nie przewraca sie, ale pełzać nie , bo nie wiem co jedna noga i z pupa zrobic?

moj pelza ale tak ze raczki posuwa do przodu odpycha sie nozkami i leciiiiiii....ale nie robi tego naprzemiennie(czyt.raczkuje)

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry