tygrysek82
Fanka BB :)
taaaaaaaaa po tatusiusprobuje potem inaczej...ale nie wierze w cuda...on nie dobry po tatusiu..

tak sobie tlumacz

Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
taaaaaaaaa po tatusiusprobuje potem inaczej...ale nie wierze w cuda...on nie dobry po tatusiu..

tak sobie tlumacz

A Ty nie wracasz do pracy?
moj Amo wystarczajaco zarabia wiec ja siedze z malym w domkuma facet oryginalny zgryz hehheEj widzicie moj suwak zebowyczemu mojemu dzicku wyszla jedynka i dwojka, jak to wyglada
A po drugiej stronie nawet nie ma podpuchnietego dziasla
![]()

O matko, ja chyba bym oszalala tyle w domu siedziec, no ale we Wloszech to fajnie, jest gdzie chodzicnie bede pracowac dopuki maly nie pujdzie do szkolymoj Amo wystarczajaco zarabia wiec ja siedze z malym w domku

Ej widzicie moj suwak zebowyczemu mojemu dzicku wyszla jedynka i dwojka, jak to wyglada
![]()
maly upierdliwy i juz nawet tak czesto nie zagladam do buzi wyjdzie to wyjdzie
6 sierpnia wylatuje od nas z malym i wracamy po 24a co do paszportu to po wakacjach teraz wszyscy maja wakacje juz
i czesc biur pozamykana albo otwarta przed 2-3 godziny
wiec zaczne we wrzesniu
super super to kiedy robimy powtórkę![]()

Ej widzicie moj suwak zebowyczemu mojemu dzicku wyszla jedynka i dwojka, jak to wyglada
![]()
jeny ale to kilka lat , nie boisz sie po takiej dlugiej przerwie ze wypadniesz z obiegu w zawodzie????nie bede pracowac dopuki maly nie pujdzie do szkolymoj Amo wystarczajaco zarabia wiec ja siedze z malym w domku

a czym sie zajmujesz zawodowo????

taaaaaaaaa po tatusiutak sobie tlumacz
![]()

nie bede pracowac dopuki maly nie pujdzie do szkolymoj Amo wystarczajaco zarabia wiec ja siedze z malym w domku
pewnie...poczekamy az jakis mezowy zrobi spontana ktorejs z grudniowek to zas wpadniemy na krzywy.![]()