pyciolek87
Mama Alexa:*
nie mam lynie mam polskich liter w kompie
![]()
haaaa...to ze mnie jest zboczuch w takim razie

Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
nie mam lynie mam polskich liter w kompie
![]()

oj Pyciolku Pyciolku glodnemu to chleb na mysliło matka landryna ty napisałaś ze lodzianki czy ze łodzianki sie spotykaja?![]()

no bo ty sie smiejesz jak on sie smieje a dziecko jest cwane i nie odbiera twojego " nie wolno"na serio, bo ty sie smiejeszu mnie nie pomaga...moge garad jak najeta...nawet na mnie nie spojrzy ..a jak spojrzy to z takim bananem i zajaraniem w oczach ze pekam i sikam tylko z niego:-)
Hahahahah Pyciol ty zboku ale wtopa, ona nie ma polskich znakow, a Tobie tylko jedno w glowie, trzeba z Twoim pogadac, bo chyba malo Ciło matka landryna ty napisałaś ze lodzianki czy ze łodzianki sie spotykaja?![]()

To moze to bedzie rodzinne i tez bedzie grzeczna, bo moj to nie wiem po kim urwis takino nie wiem zobaczę czy u mnie poskutkuje jak zacznie pełzać
moja mama nas tak uczyła i poskutkowaloani ja ani moi bracia nic nie ruszyli
oby moja tez byla taka grzeczna
:-)oj Pyciolku Pyciolku glodnemu to chleb na mysli![]()
a co do piwa nad morzem przeciez bylysmy z mamusią nie pamietasz????? czyzbys juz tak byla zachmielona ze nie pamietasz!!!!!!!!!!!!!!![]()

haaaa...to ze mnie jest zboczuch w takim razie![]()

zboczuch jak nie wiem cozgadzam sie, chyba ma jakeis brakioj Pyciolku Pyciolku glodnemu to chleb na mysli![]()
![]()

Ja tez kceeem. A Ty Landryna kiedy w Alpy?? Tobie to dobrzeA co z paszportem Wloskim bylas sie juz cos pytac?
a co do paszportu to po wakacjach teraz wszyscy maja wakacje juz
i czesc biur pozamykana albo otwarta przed 2-3 godziny
wiec zaczne we wrzesniusuper super to kiedy robimy powtórkębyłam?serio?mowilam ze ta nalewka super sprawa![]()

A Ty nie wracasz do pracy?6 sierpnia wylatuje od nas z malym i wracamy po 24a co do paszportu to po wakacjach teraz wszyscy maja wakacje juz
i czesc biur pozamykana albo otwarta przed 2-3 godziny
wiec zaczne we wrzesniu
no bo ty sie smiejesz jak on sie smieje a dziecko jest cwane i nie odbiera twojego " nie wolno"na serio, bo ty sie smiejesz
Hahahahah Pyciol ty zboku ale wtopa, ona nie ma polskich znakow, a Tobie tylko jedno w glowie, trzeba z Twoim pogadac, bo chyba malo Ci
To moze to bedzie rodzinne i tez bedzie grzeczna, bo moj to nie wiem po kim urwis taki:-)

bo ja juz nie dam rady wiecej...

zboczuch jak nie wiem co
zgadzam sie, chyba ma jakeis braki![]()