reklama

Grudniowe mamusie 2008

reklama
ło matka landryna ty napisałaś ze lodzianki czy ze łodzianki sie spotykaja?:zawstydzona/y:
Hahahahah Pyciol ty zboku ale wtopa, ona nie ma polskich znakow, a Tobie tylko jedno w glowie, trzeba z Twoim pogadac, bo chyba malo Ci:laugh2::laugh2::laugh2::laugh2:

no nie wiem zobaczę czy u mnie poskutkuje jak zacznie pełzać
moja mama nas tak uczyła i poskutkowalo:eek:ani ja ani moi bracia nic nie ruszyli:no::no::no:oby moja tez byla taka grzeczna
To moze to bedzie rodzinne i tez bedzie grzeczna, bo moj to nie wiem po kim urwis taki:zawstydzona/y::-)

Ja tez kceeem. A Ty Landryna kiedy w Alpy?? Tobie to dobrze :tak: A co z paszportem Wloskim bylas sie juz cos pytac?

6 sierpnia wylatuje od nas z malym i wracamy po 24 :zawstydzona/y: a co do paszportu to po wakacjach teraz wszyscy maja wakacje juz :confused2: i czesc biur pozamykana albo otwarta przed 2-3 godziny :confused2: wiec zaczne we wrzesniu

reklama
no bo ty sie smiejesz jak on sie smieje a dziecko jest cwane i nie odbiera twojego " nie wolno"na serio, bo ty sie smiejesz

sprobuje potem inaczej...ale nie wierze w cuda...on nie dobry po tatusiu..

Hahahahah Pyciol ty zboku ale wtopa, ona nie ma polskich znakow, a Tobie tylko jedno w glowie, trzeba z Twoim pogadac, bo chyba malo Ci:laugh2::laugh2::laugh2::laugh2:

To moze to bedzie rodzinne i tez bedzie grzeczna, bo moj to nie wiem po kim urwis taki:zawstydzona/y::-)

mamusia chyba ma szczescie...juz nie raz mowila ze malutka grzeczna...przeciez jak ona ma ucznia to mala sie sama bawi...moj teraz by chyba sam z domu wyszedl niepilnowany:-D

nic nie mow....:no::no: bo ja juz nie dam rady wiecej...:no::no::no::-D:-D

:tak::tak::tak::tak:zboczuch jak nie wiem co

zgadzam sie, chyba ma jakeis braki:szok::szok::-D:-D

zadnych brakow...wrecz przeciwnie chyba:zawstydzona/y:

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry