• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Grudniowe mamusie 2008

reklama
Hejka Babolki
Zabieram sie za nadrabianie zaległosci ale marnie idzie bo znow sie sporo nazbierało:zawstydzona/y::-(
Poniewaz nie wiem na razie za wiele co u Was, wiec w skrócie moje usprawiedliwinie - zeszły tydzień koszmarny -Tomek w poniedziałek wyladował w szpitalu na oddziale zakaznym na obserwacji miał bardzo silne bóle głowy i wymioty i podejrzenie zapalenia opon, na szczescie na strachu sie skonczyło ,w piatek go wypisali a przyczyny nie znaja do dzis:eek:, wazne ze juz sie lepiej czuje choc i tak dalej jest taki nie swój, senny w dzień :confused2:
Pisze cobyscie mnie nie wyrzuciły całkiem z pamieci bo bardzo bardzo fajnie mi sie z Wami pisze ale ostatnio jakies doły łapie i nie mam do tego weny zupełnie,
sorki i Buziolki dla Małych i Dużych :tak:

reklama
Kochane witam poniedziałkowo i ja:)

Widze ,ze tu od rana pełno mamusiek...dobrze dobrze:-)

Kurcze wyobrazacie sobie,ze moje dziecie dopiero zasneło od rana jak wstala o 8.... szok w trampkach.... myslalam,ze juz nigdy nie padnie....:sorry::sorry::sorry:

Ja chyba tez sie kulne.....tatusiek pojechał do pracki po 2 godznkach snów ,a wyprzedaze ciuszków...moze cosik sie dla mnie ostanie:tak::tak::-p w końcu byłam w miare "grzeczna" :-p

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry