pyciolek87
Mama Alexa:*
mowisz tak jakbys sie conajmniej nie cieszylahhihi no Pycioll przeciez wybral turkusowy a to moja wina ze w sklepie tego koloru nie mieli![]()

Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
mowisz tak jakbys sie conajmniej nie cieszylahhihi no Pycioll przeciez wybral turkusowy a to moja wina ze w sklepie tego koloru nie mieli![]()

nie no ona załuje biednego mężamowisz tak jakbys sie conajmniej nie cieszyla![]()

hihhi ta co swojemu w akcie zemsty wyprala telefon i spalila koszulke!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!nie no ona załuje biednego męża![]()

a co tylko tobie wolno wchodzic na profil mojego mezowegoMamusia wrocila i juz obczaja moj profil na nk![]()

nieno co tesknila za twoim zdjeciem ( wiesz ktorym)

oo chociaz ktos mnie lubi na bb, dzieki kochanaej samolubie nietylko Twój ... ta to by chciała mamusie tylko dla siebie. Nie ma tak !!!!
Mamusia dobrze ze juz wróciłas![]()
hihi... wózek jedyny w swoim rodzajuAgaciu a mowilam ci juz że macie śliczny wózeczek:-):-):-):-) no Wy tez jestescie sliczni![]()

o matko mamusia pilnuj męzowego bo pyciol atakujea co tylko tobie wolno wchodzic na profil mojego mezowego![]()

:-(
, wazne ze juz sie lepiej czuje choc i tak dalej jest taki nie swój, senny w dzień 

w końcu byłam w miare "grzeczna"