tygrysek82
Fanka BB :)
gdyz Agaciu Kobieta ma zawsze racje!!!!!!!!!!!!!!!!!!baba zawsze postawi na swoim ... niewazne jak ale zawsze !!!![]()

powtarzam to mojemu codziennie 

a on tego i tak nierozumie

Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
gdyz Agaciu Kobieta ma zawsze racje!!!!!!!!!!!!!!!!!!baba zawsze postawi na swoim ... niewazne jak ale zawsze !!!![]()

powtarzam to mojemu codziennie 

To mój ostatnio wymyslił, że wózek laski jest niepotrzebny , bo jak chciał kupić samochód "sedan" to mu nie kazałam bo się wózek nie zmieści i teraz kupił "kombi" i wózek się zmieści wiec nowego nie bedzie kupowałgdyz Agaciu Kobieta ma zawsze racje!!!!!!!!!!!!!!!!!!powtarzam to mojemu codziennie
![]()
.
gdyz Agaciu Kobieta ma zawsze racje!!!!!!!!!!!!!!!!!!powtarzam to mojemu codziennie
![]()

oj Agacia niech sobie tak mowi a wozek i tak bedzie czy chce czy nie chceTo mój ostatnio wymyslił, że wózek laski jest niepotrzebny , bo jak chciał kupić samochód "sedan" to mu nie kazałam bo się wózek nie zmieści i teraz kupił "kombi" i wózek się zmieści wiec nowego nie bedzie kupował.
I gadaj z takim![]()

baba zawsze postawi na swoim ... niewazne jak ale zawsze !!!![]()

To mój ostatnio wymyslił, że wózek laski jest niepotrzebny , bo jak chciał kupić samochód "sedan" to mu nie kazałam bo się wózek nie zmieści i teraz kupił "kombi" i wózek się zmieści wiec nowego nie bedzie kupował.
I gadaj z takim![]()

no co tesknila za twoim zdjeciem ( wiesz ktorymMamusia wrocila i juz obczaja moj profil na nk![]()

)ej samolubie nietylko Twój ... ta to by chciała mamusie tylko dla siebieMamusia wrocila i juz obczaja moj profil na nk![]()
. Nie ma tak !!!! 
no co tesknila za twoim zdjeciem ( wiesz ktorym)

hihihi zazdrosnicaej samolubie nietylko Twój ... ta to by chciała mamusie tylko dla siebie. Nie ma tak !!!!
Mamusia dobrze ze juz wróciłas![]()

hhihi no Pycioll przeciez wybral turkusowy a to moja wina ze w sklepie tego koloru nie mielihihihihi
biedny ten Twoj maz....nie ma w swoim domku nic do gadania...całymi dniami w pracy i nawet wózka nie może wybrać synowi![]()