Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Mamuśka mu wybiła, ale cicho sza bo się wydatygrys a gdzie Twój syn ma lewą jedynkę ?![]()

ja akurat nie pale w piecu zawsze wyrecza mnie tesciówka bo ja według niej mogłabym cos spierdzielićja ja nienawidze jesieni, zimy, palenia w piecu i wydatków z tym związanych :-(
kłócic sie z nia nie bedę, przynajmniej sie niebrudzę... a wydatki niestety kosmiczne...Ale dzisiaj fajna pogoda taka jesienna.
Ciemno, wieje i pada. Coś dla mnie;-)

nie no szok co jej dziewczyny ??????? dlaczego tak tutaj pusto!!!!!!!!muszę telepatycznie Pyciola przywołać aby zrobiła tutaj porządek
u nas brzydka pogoda pada deszcz jest szaro buro i ponurodzis kawa bedzie sie lała litrami
ze spacerku nic nie bedzie w taka pogodę echhhhhhhhhhhhhhhhhhhhh nudyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyy
![]()
pooddychamy jodem 
Czesc dziewczyny
Ostatnio jakoś nie miałam czasu do was zajrzec. W piatek byłam z siostrą na zakupach potem pojechałysmy do drugiej siory na pokaz Tupperware.
W sobote byłam na piwku z koleżankami, było super. dziewczyny urządziły mi taki mały panienski, dostałam prezent. Oczywiście o 22 juz mi sie oczy kleiły ale wytrzymałam do 24
. Jak zajechałam do domu to juz K spał ( udawał) weszłam do łózka i po chwili " O której to się przychodzi do domu?"
a rano wziął małego i mówi " Choć synek mama kaca musi odespać" A ja nie miałam kaca bo wypiłam dwa piwa, wiec nie było tak źle.
W niedziele bylismy na imieninach u teściowej, do domu wracaliśmy dwie godziny bo był wypadek i mega korek a zawsze jedziemy 20 min.
Wczoraj musiałam odwiedzić PUP, a dzisiaj lece do dentysty. Strasznie się boję.
Coraz bliżej slubu a u nas pogoda masakkryczna , leje i jest zimmnoooo. Okazuje sie ze musze jeszcze kupic jakies bolerko futerkowe bo umre z zimna.
Wczoraj mały był juz wyspany o 5:30 i jak wróciłam z PUP zasnął wiec chciałam się z nim połozyc a on spał az 40 min, wiec oczy na zapałki. Dzisiaj wstał o 7 wiec jest ok.
Odebrałam małego wyniki krwi i ma 11,4 wiec jest juz ok, ale dzisiaj jak zdąze to jeszcze ide do pediatry z wynikami, jutro juz nie bo jade małe zawieź do fryzjerki a z tym to nam trochę zejdzie bo zaraz do siostry na kawkę.
No i to chyba tyle![]()

o jakim Katarku mówicie?????
Tak myślałam ... tygrys do wszystkiego zdolny jestMamuśka mu wybiła, ale cicho sza bo się wyda![]()

To masz dobrze ... a co się znia bedzieszłócic i węgiel z rąk będziecie sobie wyrywaćja akurat nie pale w piecu zawsze wyrecza mnie tesciówka bo ja według niej mogłabym cos spierdzielićkłócic sie z nia nie bedę, przynajmniej sie niebrudzę... a wydatki niestety kosmiczne...

Ale fajnie, miłego oddychaniamy w związku z pogodą do d... wybieramy się z małym popołudniu do groty solnejpooddychamy jodem
![]()
No nareszcie. stęskniłyśmy się kochana, ale jesteś rozgrzeszona, mezyk tez potrzebuje trochę Twojej uwagiWitajcie kochane. Ale się za wami stęskniłam. Juz śpieszę z wyjaśnieniami dlaczego mnie nie było. Otóż mężyk miał urlop i zwyczajnie brakowało czasu na siedzenie przed komputerem. Od wczoraj niestety laba się skończyła. Mężyk już siedzi w Gdyni a ja cały wczorajszy dzień walczyłam z rozbejdaną przez te dwa tygodnie Natalką.
A i jeszcze robiłam pierogi z kapustą więc jak któraś z mamusiek ma ochotę to zapraszam bo jeszcze trochę zostało.

Tego to ja nie wybacze ... tak łatwo nie pójdzie ... juz myslałam ze zaginełasWitajcie kochane. Ale się za wami stęskniłam. Juz śpieszę z wyjaśnieniami dlaczego mnie nie było. Otóż mężyk miał urlop i zwyczajnie brakowało czasu na siedzenie przed komputerem. Od wczoraj niestety laba się skończyła. Mężyk już siedzi w Gdyni a ja cały wczorajszy dzień walczyłam z rozbejdaną przez te dwa tygodnie Natalką.
A i jeszcze robiłam pierogi z kapustą więc jak któraś z mamusiek ma ochotę to zapraszam bo jeszcze trochę zostało.

Dobrze ma ta nasza Sawka nie? Mi tez nikt nie chce wyrywa drzewa z rąk i palę sama, chyba że mój jest w domu, to wtedy oczywiscie on, ale to się żadko zdarza.Tak myślałam ... tygrys do wszystkiego zdolny jest
To masz dobrze ... a co się znia bedzieszłócic i węgiel z rąk będziecie sobie wyrywać
A tak na serio to zazdroszcze bo ja nienawidze palenia ... a czasami musze jak mojego nie ma albo rodziców
To co dziewczyny pijemy kawę ?