• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Grudniowe mamusie 2008

Madzieńko powiem Ci, że nie jestem zbytnio zadowolona, gorzej się go prowadzi niż mój poprzedni coneco toledo:wściekła/y: I te kółka zrobiły się jakieś takie "luźne", że czasem mam wrażenie, że jakieś zgubię po drodze:-D No i siedzisko dla Pati mało chyba wygodne, bo wpada dupką jakby w taki dołek i ciężko jej się podnieść:-D
Na zimę myślimy o zmianie, tylko kompletnie nie mam pojęcia na jaki:no:

Ja powiem tak, na pewno x-landera prowadzi sie lepiej, bardziej komfortowo i nim bedziemy jezdzic zima, ten kupiony na szybkie zakupy, i ewentualne wyjazdy, zeby mniej miejsca w baganiku zajmowal:-D:-D:-D:-D
Co do Julci to mam wrazenie ze spodobalo jej sie siedzenie i tak jak napisalam, pierwszy raz od kiedy siedzi zasnęła mi na spacerku:laugh2::laugh2::laugh2:chyba wertepy sa bardziej wyczuwalne i ululały ją:tak::tak::tak:

reklama
Ja powiem tak, na pewno x-landera prowadzi sie lepiej, bardziej komfortowo i nim bedziemy jezdzic zima, ten kupiony na szybkie zakupy, i ewentualne wyjazdy, zeby mniej miejsca w baganiku zajmowal:-D:-D:-D:-D
Co do Julci to mam wrazenie ze spodobalo jej sie siedzenie i tak jak napisalam, pierwszy raz od kiedy siedzi zasnęła mi na spacerku:laugh2::laugh2::laugh2:chyba wertepy sa bardziej wyczuwalne i ululały ją:tak::tak::tak:

No tak, na jakieś małę spacery typu zakupy jak najbardziej:tak: Przynajmniej bez problemu mieścimy się w każdych drzwiach:-D Ale pare razy wypróbowałam w bvardziej "ekstremalnych" warunkach i niestety troszkę zawiódł

Dzieki Tygrysku ja tez powoli zacznę szkolę sprzatania:-D:-D:-D:-D

Mamuski idę na panienskie mojej przyjaciółki i chcemy kupic jej jakis sexi komplecik..liczę na Wasza pomoc...
Nie bede wskazywała paluszkiem:laugh2::laugh2::laugh2: ktore mamuski maja w tym wprawę:-D:-D:-D:-D pomóżcie...

Bardzo proszę :-D

http://www.bielizna24h.com/sklep,3149,,,31,,pl-pln,8479,0.html

http://www.skapiec.pl/site/cat/2509/filtr/_17456_0_0_0_0_0_0_0_0_0

TANIO: Bielizna damska roxana - porównaj ceny Bielizna damska roxana, za pomocą porównywarki cen Radar.pl

Teraz ma CECLOR , już go brał w marcu , więc mam nadzieję że będzie oki. Dałam mu działkę o 14:00 , teraz następna o 22:00 i znowu o 6:00, dzisiaj już nie wymiotował, ale ma taki jadłowstręt że mi się płakać chce.

My mamy Zinnat i na szczescie Jula juz go nie wymiotuje...bylam ciekawa bo nasza pediatra tez dopatrzyla sie czegos w uszku
Zdrowka dla maleństwa!!!:tak:

Wiedzialam kogo zapytac:-D:-D:-Ddziekuję

Patrysia dzięki rowiez dla Ciebie:tak:

Witajcie

:szok::szok::szok: co tutaj się dzieje :szok:, pusto od wczoraj 21 :szok::szok::szok:

Jutro wielki dzien , trzymajcie kciuki zeby wszytsko sie udaoło. Pogoda u nas dzisiaj od rana ok, ale zimno starsznie. Jutro ma byc jeszcze gorzej :-(no ale taki mój los.

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry