• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Grudniowe mamusie 2008

marzycielka

nie wiem czy wiesz jakie charakterki mają husky...
nie oddałabym go gdyby sytuacja mnie nie zmusiła, wybacz ale pójść na spacer z takim psem oznacza ciągłą bieganinę i wieczne szarpnie a w tym stanie i z takim brzuchem nie mogłam sobie na to pozwolić. musiałam wybierać albo dziecko albo pies...

Ja w Polsce też mam Huske i też nie dawałam sobie rady ale byłam z nia na szkoleniu i teraz jest ok.
eniuf3.jpg

reklama
ok obczytałam :-)

Miałyście kontrole z zus?

Nie słyszałam jeszcze o kontroli z zusu jeśli chodzi o ciężarne....po pół roku kontrolują na zwykłym l4 a nie na ciążę....bo niby co....będą nas badać na fotelu???? Mój gin powiedział,że nie ma żadnych kontroli...opieraj się na opinii lekarza prowadzącego...

Wlasnie a co do kontroli to ciezarnych sie nie sprawdza, ja jestem na lekarskim od 2.stycznia i nie mialam kontroli

no dziewczyny można sie zdziwić !!! ja własnie miałam kontorle z zusu :baffled: w oprzedniej ciązy !!! i to jeszcze na początku bo od marca miałam l4 a juz w maju mnie skontrolowali w domu !! mieli tylko pecha bo przyjechali w pon i nie było nikogo wysłali pismo do mnie i mogli mnie w dupę cmoknąć bo juz byłam od pon w szpitalu !! tyle że ja z racji mojego zawodu u nas jestem na widoku wiec pewnie kotś uprzejmie doniósł ze gdzieś mnie widział :baffled:

Justyna dołączam się do GRATULACJI :} dziewuszki górą:}haahah a ta Twoja starsza córeczką to niezła agentka z niej hahaah
Co do imienia Maja to uważam,ze jest swietne....tez mi się bardzo podoba:}

aa jeszcze co do imienia Maja to kiedys mi sie bardzoi podobalo, ładne jest nadal ale w okoł mnie naliczyłam juz ponad 10 dziewczynek o tym imieniu a jak bym sie skupiła to napewno nalicylabym wiecej :zawstydzona/y:

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry