reklama

Grudniowe mamusie 2008

marzycielka

nie wiem czy wiesz jakie charakterki mają husky...
nie oddałabym go gdyby sytuacja mnie nie zmusiła, wybacz ale pójść na spacer z takim psem oznacza ciągłą bieganinę i wieczne szarpnie a w tym stanie i z takim brzuchem nie mogłam sobie na to pozwolić. musiałam wybierać albo dziecko albo pies...

Ja w Polsce też mam Huske i też nie dawałam sobie rady ale byłam z nia na szkoleniu i teraz jest ok.
eniuf3.jpg

reklama
ok obczytałam :-)

Miałyście kontrole z zus?

Nie słyszałam jeszcze o kontroli z zusu jeśli chodzi o ciężarne....po pół roku kontrolują na zwykłym l4 a nie na ciążę....bo niby co....będą nas badać na fotelu???? Mój gin powiedział,że nie ma żadnych kontroli...opieraj się na opinii lekarza prowadzącego...

Wlasnie a co do kontroli to ciezarnych sie nie sprawdza, ja jestem na lekarskim od 2.stycznia i nie mialam kontroli

no dziewczyny można sie zdziwić !!! ja własnie miałam kontorle z zusu :baffled: w oprzedniej ciązy !!! i to jeszcze na początku bo od marca miałam l4 a juz w maju mnie skontrolowali w domu !! mieli tylko pecha bo przyjechali w pon i nie było nikogo wysłali pismo do mnie i mogli mnie w dupę cmoknąć bo juz byłam od pon w szpitalu !! tyle że ja z racji mojego zawodu u nas jestem na widoku wiec pewnie kotś uprzejmie doniósł ze gdzieś mnie widział :baffled:

Justyna dołączam się do GRATULACJI :} dziewuszki górą:}haahah a ta Twoja starsza córeczką to niezła agentka z niej hahaah
Co do imienia Maja to uważam,ze jest swietne....tez mi się bardzo podoba:}

aa jeszcze co do imienia Maja to kiedys mi sie bardzoi podobalo, ładne jest nadal ale w okoł mnie naliczyłam juz ponad 10 dziewczynek o tym imieniu a jak bym sie skupiła to napewno nalicylabym wiecej :zawstydzona/y:

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry