Natalkaa
Oskarkowa Mamusia =))
Ee tam troszke usta szminka przeciazgnelam, ale od razu czuje sie piekniejszaNatalia jak Ty się zmieniłaś kobieto!!!!!!!!!!!![]()
![]()
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Ee tam troszke usta szminka przeciazgnelam, ale od razu czuje sie piekniejszaNatalia jak Ty się zmieniłaś kobieto!!!!!!!!!!!![]()
![]()
mały sie wyspał rozbudził i usypianie było bardzo ciekawe..ja małego do łóżeczka i nie zdążyłam jeszcze wyjść a on w śmiech i dyla za mną,dopiero po 23razach książę usnąłi my zyczymy 100 latekWszystkiego najlepszego dla Magdusi z okazji roczku-rośnij zdrowo maleńka :-)
I buziaki dla młodszego o miesiąc Krystianka.
u nas to samoMarzycielko moje dziecko od zawsze było jak dziecko cyganównikogo się nie boi i do wszystkich lgnie
z jednej strony się ciesze gdyż bez obaw moge go zawsze do jakiejś cioteczki podrzucić
![]()

Natalia jak Ty się zmieniłaś kobieto!!!!!!!!!!!![]()
![]()

A jak w nocy sie budzi tez stosujesz ta metode 3 5 7 ?? I daje to cos?natalko tak my..i owszem super mały zasypia sam be cycka,ale w nocy budzi się na jedzenie....przed zajściem z psem spedził jedną noc w carsie to o godzinie 2:30 na twarzy poczułam mocnego plaskamały sie wyspał rozbudził i usypianie było bardzo ciekawe..ja małego do łóżeczka i nie zdążyłam jeszcze wyjść a on w śmiech i dyla za mną,dopiero po 23razach książę usnął
no no widac jaka energia z ciebie płynie hoho może ja tez spróbuje z ta szminkąEe tam troszke usta szminka przeciazgnelam, ale od razu czuje sie piekniejsza)

pewnie urodaą Tobie nie dorównam ale co tam 

Bylismy w restauracji ze znajomymi,wszyscy z dziecmi....i oczywiscie moja poleciala do holu wyjsciowego,do swiatelek....I za nia reszta dzieci no i my,w sumie 8 doroslych osob...I stalismy tak w tym holu wszyscy,patrzac na Denisa,bo moje dziecko rozrabia szczegolnie,a ona stala przy drzwiach,szklanych,wyjsciowych...Ale i tak daleko od samego zamykania,otwierania...Snieg padal,kolorowo na zewnatrz i sie dziecko cieszylo...No i nie wiedziec kiedy,ruszyla z kopyta i wpadla lapka miedzy te drzwi,akurat wchodzil jakis facet,ktory jeszcze z nerwa zamiast je otworzyc, to je jeszcze bardziej docisnal:-(...My, a jakze rzucilismy sie wszyscy na te drzwi ale juz du...pa:/No i paluch srodkowy zlamany,miedzy opuszkiem a tym pierwszym zgieciem...Babcia specjalnie pedzila do szpitala,bo jest ordynatorem chirurgii reki tu,ale przeciez nie beda gipsowac,bo takich malych dzieci nie gipsuja,no i siedzi paluch jeden z drugim w malej szynce...A Denis rozrabia....
To niedziela,w sobote kupilam na promocji natusan,plyn do kapieli,ten co zawsze go uzywamy,tylko w swiatecznej butli,posepilam sie na kilka koron...promocja,taniej...buuuu
Ciagle jestem wsciekla na siebie...My do kapieli wieczorem,umylam malej glowke,etc...a tu nagle,jakby jakas pokrzywka...Cala czerwona,jakies krosty,ale to moment,drapie sie,wrzeszczy...Oczy czerwone...To ja ja buch splukalam,chlodna woda dla ulgi,wyciagnelam i po kilku godzinach zeszlo wszystko...Ale co za weekend:/buuuuuuuuuuuuuuuuu...Wszystkiego najlepszego dla Magdusi z okazji roczku-rośnij zdrowo maleńka :-)
I buziaki dla młodszego o miesiąc Krystianka.

i jak zdrowko ollciapodpinam się

.U nas na szczęście po odstawieniu od piersi mała przesypia całą noc , ale nie martw się kiedyś i Ty się wyśpisz.Cześć Kochane
Kiedy Młoda prześpi całą noc????
Masakra , spać mi się chce. No ale jakoś muszę dawać rade.
Czy u Waszych Brzdąców tez nastała faza na mamę i tatę??
Nasze dziecko nie chce Nas odstąpić nawet na krok tylko tuli się i całuje.
100 LAT 100 LAT dla Solenizantów:-)
Ja jakoś nie jestem przekonana do tej metody, przynajmniej u nas to nie skutkowało, albo ja jestem za mało cierpliwaOla nie wiem czy dobrze pamietam, ale czy to Wy stosowaliscie metode z ksiazki "zasnij wreszcie" Czyli jak Maks nie przesypia to nie jest ona skuteczna? Nastawiam sie na nauke spania malego zanim nauczy sie wychodzic z lozeczka, ale nie wiem czy jest sens go meczyc??
. Teraz mała usypia mi na rękach w 5 minut, albo leżymy razem na łóku i też szybko zasypia, a potem ją przenoszę do łóżeczka. Wolę taki sposób bo szybko i bez płaczu.