Kaja ale służbe zdrowia macie ekstra

u nas u niektórych lekarzy to trzeba się samemu upominać o zrobienie badań

Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Kaja ale służbe zdrowia macie ekstra
no własnie![]()
u nas u niektórych lekarzy to trzeba się samemu upominać o zrobienie badań![]()
no własnie
Olcia zdrowia dla Bartusia.
Kurde podobno minusowa temperatura do nas naciąga![]()
co do pogody to ostatnio na onecie pisali że czeka nas zima stulecia![]()
łeeeee nie tak dobrzeagaciu to dobrze że minusowa...niech jeszcze snieżek popada i sanki w ruch)
a ja sobie pozwolę podpiąć się dzisiaj pod Madzieńkę
sto lat, sto lat![]()
dziekujeMy sie tu podepniemy,no nie sposob przejsc obojetnie obok takich pieknych zyczen:-):-)...
ja rowniez lubie jak jest mrozno i jak sypie sniegagaciu to dobrze że minusowa...niech jeszcze snieżek popada i sanki w ruch)
Trochę Was nadrobiłam i podpinam się pod zyczenia sliczne MadzionkoweTwoje pierwsze wielkie święto
mój maluchu uśmiechnięty
Zawsze wesół
pełen werwy
miłą minę masz bez przerwy
nasz maluszku ukochany
bądź nam zawsze tak wspaniały
Najserdeczniejsze życzonka urodzinowe dla dzisiaj świętujących swój ROCZEK: Jarusia, Nikodema, Lenki i oczywiście dla Juleczki
![]()
A także moc uscisków dla świetującej dzisiaj Mamusi
![]()
kochane lepiej żeby było mroźno i sypał snieżem,niz jakby sypał śnieg i byłoby na plusie :/ wtedy to dopiero była by klapa,a tak..zobaczcie jaki fajny klimacik...ja jeszcze rok temu z wieelkim bzuszkiem biegałam i z tego co pamiętam to snieg już był...a teraz jeszcze nie ma![]()
dziekujeTrochę Was nadrobiłam i podpinam się pod zyczenia sliczne Madzionkowe![]()