Madzienka
Mama Julci i Lenki
kombinacje Madzienki przynosza efekty...ciekawe jaki bedzie jej nastepny krok![]()

ale przecież ja nic nie zrobilam 

same nakręciłyście sieObejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
kombinacje Madzienki przynosza efekty...ciekawe jaki bedzie jej nastepny krok![]()

ale przecież ja nic nie zrobilam 

same nakręciłyście sienie chcesz dzieciow?

No super by było!!!Asia pamietasz naszą umowę o spotkaniu w Gdyni???
może w tym roku uda nam sie dojechac do trojmiasta...mam nadzieje![]()

Agacia przecież juz ustaliłysmy z Pyciolem że to Ty jesteś w dniu dzisiejszym w ciązy nooooooooo limit wyczerpany na dziśYoka moze byc np jutro w ciązy
![]()

yyy tak i 16 w drodze....pyciolek Twój szkrab ma 15 ząbków czy ja źle widzę...?![]()

pyciolek Twój szkrab ma 15 ząbków czy ja źle widzę...?![]()

Myszka jak to tak by mozna było uciec???A jak któraś z Was będzie w ciąży to ucieknie na nowy wątek czy zostanie?
Bo tak głupio by było jakbym została na koniec sama :-(

przeciez My tutaj to do końca świata i jeden dzień dłużej!!!!!!!!!!!!!!!

łoooooo Matko!!!tak Asia to gigant wsrod zębatych na dodatek moj zięć![]()

a My zero:-O nie jak by co to ja tutaj zostaje .... nie pozbędziecie się mnieA jak któraś z Was będzie w ciąży to ucieknie na nowy wątek czy zostanie?
Bo tak głupio by było jakbym została na koniec sama :-(

No dobra , ale jutro już nie będę ok ? Jutro Ty dobra ?Agacia przecież juz ustaliłysmy z Pyciolem że to Ty jesteś w dniu dzisiejszym w ciązy nooooooooo limit wyczerpany na dziśYoka moze byc np jutro w ciązy
![]()

na pozostałe dni tygodnia przyjmujemy zapisytak tak...yoka jutro...a pojutrze np Kajka![]()
tylko prosze sie nie pchac i przestrzegać kolejki !!!!!!!!!!!!!!!!!!