reklama

Grudniowe mamusie 2008

:-D:-D:-D:-D ale przecież ja nic nie zrobilam :zawstydzona/y::zawstydzona/y::zawstydzona/y::zawstydzona/y::zawstydzona/y::zawstydzona/y: same nakręciłyście sie

meza tez tak nakrecasz?:szok::-D:-D:-D:-D:-D:-D

Chcę. Ale mojemu M. trójka wystarczy :sorry2:
no tak:dry:

tak Asia to gigant wsrod zębatych na dodatek moj zięć:-D:-D:-D:-D:-D:-D

jaka duma:-D:-D

Myszka jak to tak by mozna było uciec???:szok::szok:przeciez My tutaj to do końca świata i jeden dzień dłużej!!!!!!!!!!!!!!!:-D:-D:unsure::unsure::rolleyes2::rolleyes:

a jak bede szczerbata i bede se plenic i pachniec moczem i starym ludziem tez bedziecie mnie kochac:unsure::unsure::rolleyes2::-D

reklama
Cholercia jak ja mam robote to wy wszystkie tu siedzicie...czeka na mnie sterta prasowania i mięsko na pulpeciki dla Julci...ale mam czas, wkoncu wstalam(tzn.obudzilam sie) dzisiaj o 10.20:-p:-p:-p:-p:-p:-p

łoooooo Matko!!!:szok::szok::szok: a My zero:-(:-(:-(

wyrosna...nie ma ludzia bez zebow:-D

na pozostałe dni tygodnia przyjmujemy zapisy:-D tylko prosze sie nie pchac i przestrzegać kolejki !!!!!!!!!!!!!!!!!!:-D:oo2::evil:

i zachowac cisze:crazy::-D

Cholercia jak ja mam robote to wy wszystkie tu siedzicie...czeka na mnie sterta prasowania i mięsko na pulpeciki dla Julci...ale mam czas, wkoncu wstalam(tzn.obudzilam sie) dzisiaj o 10.20:-p:-p:-p:-p:-p:-p

spioszki jak nic....my od 6.40:no:

Agacia nagana!!!!!!!! na jutro ma rezerwacje Yoka:oo2:

:-D:-D:-Dpadne zaraz

Madzienka ja prasuję w ciągu dnia bo o dziwo moje dziecko wtedy jakos sie uspokaja....siada sobie obok deski i bawi sie kabelkami...haha...a swoja drogą zazdroszczę Ci takich prawie południowych pobódek bo ja o 8-mej to już jest max...:-(

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry