hahaha nie no rozbrajacie mnie dziołchyteraz to walne na nosmoze bycna nos bo i tak zwiedly
![]()

Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
hahaha nie no rozbrajacie mnie dziołchyteraz to walne na nosmoze bycna nos bo i tak zwiedly
![]()

Za wszystko czego jest zdecydowanie za dużo!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
i ja niestety też:-(chyba że w totka wygram
Pewnie że pamiętamy!!!!!!!!!!!!!!!!!!
JESTEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEM!!!!! TYLKO NIE NADĄŻAM!!!!!!!!!!!!
Miałam isć się kąpać (bo to mój dzień na kąpanie) a siedziałam i czekałam na YOKĘ, potem się dziec obudził więc musiałam iść się potulić a potem to już tylko nadrabiałam, bo cholera jak nic nie piszecie to nic nie piszecie, a jak już piszecie to qrna jak za cały tydzień
Ale mądrość wymyśliłam![]()

teraz to ja sikam i cieszę się ze nie mamy z Tygerem wspólnej łazienki! (A z Pyciolkiem tym bardziej!!!!!!sikam jezuś znowu sikam![]()

)taka zyciowa ta mądrość bym powiedziała
Miałam isć się kąpać (bo to mój dzień na kąpanie) a siedziałam i czekałam na YOKĘ, potem się dziec obudził więc musiałam iść się potulić a potem to już tylko nadrabiałam, bo cholera jak nic nie piszecie to nic nie piszecie, a jak już piszecie to qrna jak za cały tydzień
Ale mądrość wymyśliłam![]()

sikam jezuś znowu sikam![]()

a widzisz jak tu miłohahaha nie no rozbrajacie mnie dziołchy![]()

Agatkas....inne nadarzaja ty tez sie musisz nauczyc![]()
:-( Na pewno się poprawię:-
tobie tez radze w kubek....bierz przyklad z Tygrysa...teraz to ja sikam i cieszę się ze nie mamy z Tygerem wspólnej łazienki! (A z Pyciolkiem tym bardziej!!!!!!)

A co ci Tygrys z Pyciolem przeszkadzają!!!!!!!teraz to ja sikam i cieszę się ze nie mamy z Tygerem wspólnej łazienki! (A z Pyciolkiem tym bardziej!!!!!!)

Pyciol czy ty to czytałaś!!!!!!!!

bo nie dostaniesz kolejki na ciazePrzepraszam:-( Na pewno się poprawię:-
zawstydzona/y:
![]()