Agacia82
Mami :)
miłej nockiDziewczyny super miło tu z Wami,ale ja muszę juz spadać popluskac sie troche i do wyrka bo niedługo pobudka mnie czekaobiecuję,że jutro wpadnę...Dobrej nocki i Buziole:-)

Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
miłej nockiDziewczyny super miło tu z Wami,ale ja muszę juz spadać popluskac sie troche i do wyrka bo niedługo pobudka mnie czekaobiecuję,że jutro wpadnę...Dobrej nocki i Buziole:-)

Takaś wrażliwa istotka?poryczałam się!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!![]()
Tajgerku nie płacz.poryczałam się!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!![]()
otrzyj łzy i pisz dalejTakaś wrażliwa istotka?:-)

idz idz...niedlugo polnoc i bedzie czartek i co wtedy???????Oki baby kochane ja też idę do wanny ( gdyż dziś TEN dzień;-))a potem spać ;-)
dobranoc kochane Wy moje mordki![]()

Takaś wrażliwa istotka?:-)
Tajgerku nie płacz.
Nawet Tygrysy czasem płacząotrzyj łzy i pisz dalej![]()

No wiesz coOki baby kochane ja też idę do wanny ( gdyż dziś TEN dzień;-))a potem spać ;-)
dobranoc kochane Wy moje mordki![]()
Pyciol no co Ty nie będę tobie konkurencji robiłaidz idz...niedlugo polnoc i bedzie czartek i co wtedy???????
poczekasz do soboty![]()