reklama

Grudniowe mamusie 2008

reklama
hej dziewczyny!!!!!!!!!!
mam takie pytanko:zawstydzona/y:jak Wy dajecie sobie rade z jednej wypłaty?:zawstydzona/y:
mnie to wszytsko poprostu przeraża po powrocie z Irlandii i nie ogarniam tego normalnie:zawstydzona/y:

No mnie tez to pomalu zaczyna zastanawiac....bo rzeciez chyba nie znajdziemy sobie pracy oboje i naraz...

Teraz mamy naoczny przyklad powstawania plotki....:laugh2::laugh2::laugh2::laugh2::laugh2::laugh2::laugh2:

Super bo juz myslalam ze forum umrze śmiercią naturalną a jednak nie....wszystkie jesteście:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D

Dobre,dobre:-D:-DJa sie strasznie wciagnelam...Ale baba to jednak stworzenie ciekawskie:-D:-D
Łeee to sorry ... kaja cos gadała , że ona w niedziele by chciała :-D, tylko nic jej nie mówcie, że Wam powiedziałam :-D:-D:-D

i zaczyna się :laugh2::laugh2::laugh2::laugh2::laugh2: nic jej nie powiemy

ok ok zapisałam Kajke na niedziele w kajeciku:oo::oo:

Spoko,to i ja sobie zapisze..:-D:-D
Wlasnie tak jakby zaczynalo mnie mdlic:szok::evil::evil::-D

No i jestesmy i my,wczoraj wieczorem uswiadomilam sobie,ze jeszcze mam tylko ...tydzien(!!???) laby:szok:..I zapilam to lampka wina normalnie:-D:-D...Rozpacz:sorry2::unsure::unsure::unsure:Jak ja sobie bez Was cale dnie poradze:confused:...Przymusowy odwyk cholipka:dry:

dziec pospal od 21.00 do 5.15 bez przerwy,w swoim wyrze...a po mleku jeszcze do 8.00:szok:nie wiem czy mam sie smiac czy płakać,że to moze byc jednorazowy wybryk:oo2::-D
moze dlatego ze sie wykapalam wczoraj...kit z oszczedzaniem.od dzis myje sie codziennie:-D

dziec pospal od 21.00 do 5.15 bez przerwy,w swoim wyrze...a po mleku jeszcze do 8.00:szok:nie wiem czy mam sie smiac czy płakać,że to moze byc jednorazowy wybryk:oo2::-D
moze dlatego ze sie wykapalam wczoraj...kit z oszczedzaniem.od dzis myje sie codziennie:-D
na ludzi wychodzi:sorry2: a ja dziś czuję się błogo, obiad mam na dzis juz zrobiony, dla Filipka też :zawstydzona/y: nic tylko się relaksować:-D:-D
Ok Kajus to ostatni tydzień na wolności!!! a co z klonem Mary??? ją tez oddadzą do żłobka ???

reklama
Witaski baby kochane:-)

Mnie od rana mdli jak cholera...ehhh ta ciąża :-D:-D:-D:-D:-D:-D oby do jutra aż ktos mnie zmieni:-D:-D:-Dmoja diablica wstała o 7.30 i krzyczała na mnie z łóżeczka że i na mnie juz pora:-D:-D:-D więc z zaciśniętymi zębami zwlekłam się :-(

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry