reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Grudniowe mamusie 2008

Cześć dziewczyny ....wyobraźcie sobie,ze jeszcze ukradli Mariczce wózek.....ja nie mam już sił.....co ja takiego zrobiłam,ze tak dostaje co raz po dupie......co jeszcze?????w ogóle jak można dziecku wózek ukraśc.....tacy ludzie nie maja sumienia.....:-:)-:)-:)-:)-(jestem załamana.....

reklama
Agatkas, Pyciolku, fryzurki super :tak::tak:, obie wyglądacie jeszcze śliczniej ;-):-):-)

Dziękuję:)

Cześć dziewczyny ....wyobraźcie sobie,ze jeszcze ukradli Mariczce wózek.....ja nie mam już sił.....co ja takiego zrobiłam,ze tak dostaje co raz po dupie......co jeszcze?????w ogóle jak można dziecku wózek ukraśc.....tacy ludzie nie maja sumienia.....:-:)-:)-:)-:)-(jestem załamana.....
O matko!:szok::-( A skad ukradli ten wózek????

:szok::szok::szok:
oj kochana a gdzie zostawiłaś ten wózio?nie gadaj ze z klatki skradli...
mojej siostrze tez wlasnie z klatki ukradli i to 2 razy:no:

tule mocno i wierze,że będzie lepiej...

o rzesz :szok::szok: kuzwa co za ludzie:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:
powiem wam ze ja tez strasznie nie ufam nikomu, nic nie zostawiam na klatce, nieraz mi mowia zostaw wózek na dole jak wchodzisz z Filipkiem pozniej wrocisz po wozek a ja wdrapuje sie razem z nim bo sie boje ze wroce a wozka nie bedzie:-(mieszkam na ostatnim pietrze i mam tylko jedego sasiada ale nawet tam niczego pod drzwiami nie zostawie:-( rozni ludzie chodza i dzwonią na domofon a te stare babsztule nie pytajac otwieraja drzwi i kazdy do klati moze wejsc. a skad te menele jezdzace obok smietnikow maja wozki??? nie raz widzialam jak taki pijak jechal nowiutkim wozeczkiem wyladowanym jakimis smiecmi i butelkami:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y: boje sie tez zostawiac cennych rzeczy w piwnicy:-( kurcze narazie rowery trzyammay w filipka pokoju ale na wiosnę trzeba bedzie je chyba do piwnicy , kuzwa nie wiem chyba alarm w niej zaloze:no::no:

ludzie są okrutni:-(

ale my mamy zamykana piwnice i każdy ma swoją
Pyciolku kazdy ma zamykana piwnice i swoja wlasna osobistą ale to nie jest przeszkoda dla złodziei niestety ,poprostu czasem ktos "przypadkiem" moze wejsc i przepilowac kludki czy zamki. za duzo sie takich historii nasłuchałąm o kradziezach z piwnic ze mam chyba teraz jakąś piwnicofobie. ja nawe sasiadom nie ufam a taki ma przeciez klucz do głownych drzwi wystaczy wejsc w nocy i na spokojnie przepilowac zamki do drzwi .................bosheeeeeeeeeeeeeeeeeeee ale ja przewrazliwiona jestem na tym punkcie:eek:

reklama
Pyciolku kazdy ma zamykana piwnice i swoja wlasna osobistą ale to nie jest przeszkoda dla złodziei niestety ,poprostu czasem ktos "przypadkiem" moze wejsc i przepilowac kludki czy zamki. za duzo sie takich historii nasłuchałąm o kradziezach z piwnic ze mam chyba teraz jakąś piwnicofobie. ja nawe sasiadom nie ufam a taki ma przeciez klucz do głownych drzwi wystaczy wejsc w nocy i na spokojnie przepilowac zamki do drzwi .................bosheeeeeeeeeeeeeeeeeeee ale ja przewrazliwiona jestem na tym punkcie:eek:
:confused2::confused2:jeszcze mnie zarazisz tymi piwnicofobiami:szok::szok:
ja nie mam w domu miejsca na wozek,sanki,rowery,straz pozarna Alexa i narzedzia Dawida:eek:

Do góry