Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij
22m2prawie 15.5m2, tym ze jedna strone jest na pół otwarta na przedpokój.i przez to wydaje sie być wiekszy...a Twoj?
ech mi Pyciol miał piwko przesłać i nie przesłał więc herbatą z sokiem malinowym sie goszczęPrzypomniało mi się co chciałam napisać.... ja też chcę piwko i pizzę![]()

ech mi Pyciol miał piwko przesłać i nie przesłał więc herbatą z sokiem malinowym sie goszczę![]()

Oj tam Zapominajko Kochana ja tez się odchudzam ale mniej....hm.....ubogą dietąale sok do piwa mam BEZ CUKRU
![]()
![]()
Dobry wieczor,
moge do Was dolaczyc?
jestem mamusia 30-sto grudniowej Claudusi![]()
ech mi Pyciol miał piwko przesłać i nie przesłał więc herbatą z sokiem malinowym sie goszczę![]()

ta teraz bedzie winę na brak zasięgu zganiałaTygrys nie moja wina ze zasiegu nie masz![]()

chociaz sobie soku do tej wody dolejto i tak masz lepiej - ja popijam wodę mineralną![]()