Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Witajcie, my juz same...P już w szpitalu...na szczęscie jutro moja mam ma wolne więc jade do niego...trzymajcie kciuki żeby operacja powiodła sie
Julcia jak dla mnie to juz ok, ale dzisiaj o 16 mamy kontrole, wiec wieczorkiem napisze wiecej....
Musicie wybaczyc ale teraz będzie mie duuuuzo mniejJula, sprzatanie, gotowanie, zakupy i jeszcze jazda do szpitala
Zzdroszcze tarasu![]()
Hejka
u nas tez obiadek na gazie, ale nerwów zjadłam mnostwo zeby go tam umiescis bo Pati dzis na kazdym kroku marudzi, rozwala a gdy tylko wsadze rece w jakas mokrą robotę, biegnie do pokoju i na kanapę i skacze, juz dzis nerwowo nie wydalam, wiec aby sie wyciszyc siadłam na dupce przed kompem, Ptysiora popija sok w lezaczku i kima, wreszcie![]()
Mamusiu to ja kawke poproszę ;-)

Alex wstanie i chciałam Go na spacerek wyciągnąć...a pewnie znając moje szczęście przyjadą jak mnie nie będzie,zadzwonią i będę biegła z jęzorem po pięty z drugiego końca osiedla
wściekła jestem...czekam dzisiaj na dwóch kurierów i ani jednego ani drugiegoAlex wstanie i chciałam Go na spacerek wyciągnąć...a pewnie znając moje szczęście przyjadą jak mnie nie będzie,zadzwonią i będę biegła z jęzorem po pięty z drugiego końca osiedla
![]()
no właśnie jednej firmy nie wiem,bo to niemąż zamawiał tą nieszczęsną turbinę do autaA wiesz z jakiej firmy Ci kurierzy???Dzown do firmy podadza Ci numer kuriera i umowisz sie z nim....

Ollcia ona właściwie tylko w leżaczku kima, albo w wózku w ciągu dnia, za chiny jej do łożeczka nie wsadze, bo dziki wrzask jest, to już nawet do spania dywan lepszy ( oczywiście według Patki )nie nie gadaj że Pati spokojnie w leżaczku potrafi wysiedzieć![]()
to mi wyglada na wymuszanie, ale jak to tempić, bo znieść na dłuższa mete się nie da, ach.... szkoda gadać, ja potrzebuję odskoczni 

czy ktoś z Was odbywał jakiś kurs fotografii cyfrowej?
Ollcia ona właściwie tylko w leżaczku kima, albo w wózku w ciągu dnia, za chiny jej do łożeczka nie wsadze, bo dziki wrzask jest, to już nawet do spania dywan lepszy ( oczywiście według Patki )
Kurcze ma okropny humor dzisiaj, jak tak dalej pójdzie to osiwieję, jak jej cos nie podam, albo zabiorę to taki krzyk podnosi, ze szokto mi wyglada na wymuszanie, ale jak to tempić, bo znieść na dłuższa mete się nie da, ach.... szkoda gadać, ja potrzebuję odskoczni
![]()
( ojoj ale wyszło patetycznie
)