Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Haloooooo
Tygrys jeszcze raz wszytskiego najlepszego![]()
Tygrysku...... spoko ja tez:0 hahaha na szczęscie tak jak piszesz moja tesciowa mieszka na drugim piętrze....wyżej bym umarała.... ale u mnie to nie ma samych lekach sie konczy, mi sie sni po nocach, ze ta widna np jedzie na 1o i sie nie zatrzymuje,albo np, zjezdza z mega predkoscia...itp....horrory na maksa.... dlatego ja do mojej kuzynki na 10 wchodze z buta...od zawsze.....i wyobraz sobie moja reakcje jak wsiadam u siebie na drugim i chce isc z Mari na spacer,wciskam parter a widna jedzie w góre,....ktos wczesniej chyba wcisnał przycisk na 8......szczerze byłam mokra i blada jak sciana...i nie musze dodawac,ze juz było po spacerze.....
Tygrys, nie miałam wyjścia - mój M. ma fioła na punkcie 13. Dlatego mieszkamy na 13 piętrze i w numerze mieszkania też mamy 13 :-)
Ale mamy znajomego który do nas zawsze wchodzi po schodach.
Najlepiej jak były te ulewne deszcze to musieliśmy zasuwać po schodach z Jaskiem zeby się gdziekolwiek ruszyć. Zejść to jeszcze połowa problemu, ale wchodzenie masiakla :-)
TYGRYS STO LAT !!!!!
pwa Gratulacje !
.
.
tego jeszcze nie grali
no ale wyszło jak wyszło...Jeśli uda nam się wynająć nowy lokal to Alex od lutego pójdzie do żłobka:-(...nie wiem jak on tam sobie poradzi
a jesli nie to zostanie jeszcze ze mna w domku do marca...zobaczymy w trakcie jeszcze.
ale ja tak zapakowałam prezent mojej siostrze...nie chciałybyście widzieć jej miny i zapału w otwieraniu takieeego duuużego i ciężkieeego prezentu...a w środku były malutkie kolczyki