Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
, mały był w szoku. W ogole Kinga Matinka co chwile popycha, on się przewraca, ja się denerwuję, że coś sobie zrobi ... ehhhhWitamy poniedziałkowo
Poranek przywitał nas przepięknym słoneczkie, bezchmurnym niebem i ....mrozikiem
Ale spacerek i tak bedziea co
Poza tym z przykrością musze Wam oznajmić ,że moje dziecie przestało chyba spać w ciągu dnia...(((
Wczoraj wstałą okolo 9....polezala tylko w łóżeczku od 14-14:30 i poszła apac normalnie o 21:30....
Dzisiaj wstała o 8 i pełna zycia..... jaki to nędzny mój loshahaha
Oki my juz po zmywaniu naczyc, praleczka juz chodzi, podłogi zamiecione teraz relax![]()
Witajcie
Aniu ogromne gratulacje :-)
Asiulka na pewno będzie wszystko dobrze. Trzymam kciuki ...
Wczoraj mojej siostry córeczka Mateuszka uderzyła w twarz, mały był w szoku. W ogole Kinga Matinka co chwile popycha, on się przewraca, ja się denerwuję, że coś sobie zrobi ... ehhhh
Cos miałam jeszcze napisać .... zapomniałam
A nas dopadła grypa żołądkowa. Prawie w nocy nie spałam. Jasiek zresztą też. Wszystko wymiotował łącznie z wodą. A że on dużo pije to - napił się, usnął na 15 minut i już mnie wołał że brzuszek boli i wszystko zwracał do miski. Po czym że chce piciu i tak całą noc. Dziś od 14 trochę się uspokoiło na szczęście. Mały prawie nie je ale za to duzo pije i już nie wymiotował. Ale nadal go brzuszek pobolewa. Mnie coś też zaczyna brać. Mam stan podgorączkowy i boli mnie brzuch.
Musimy się wykurować do niedzieli bo są Ady 2 urodziny![]()

Myszqa zdróweczka dla Was, żeby wirusisko szybko opuścił Wasze brzuszki
Agacia tulaski dla Matiego
mnie coś rozbiera;( a w sobote bal....
Tygrysku my mamy taką też z H&Mu, bo Jula też fanka Elmo
Zobacz załącznik 323105
Elmo nie bylo
:-(
wydaje mi sie ze z gorsetem to raczej nie ...jesli oczywiscie jest taka jaką mam na mysli ;-);-) ale jak wkleisz fotki to wtedy urzadzimy glosowanie hha
a moze jakas do kolanek???? prosta ???? w takiej sukience sie wyglada mlodziutko i tak troche wyszczupla bo takie dlugie to wydaje mi sie troche taka masywna figure tworza
cholira mam dylemat