reklama

Grudniowe mamusie 2008

Witam

U nas też super pogoda. Musimy jechac na szybkie zakupy bo Maja wyrosła mi z butów w których chodziła w jesieni i musi narazie chodzic jeszcze w zimowych, zresztą tak jak ja.
Inaczej się zyje jak świeci słońce. Ciekawe jak długo będzie taka pogoda :-).
Maja ostatnio zaczęła zwracac uwagę na to w co ją ubieram, jak jej się coś spodoba to mówi, ohoho i pokazuje się wszystkim, śmieszne to jest :-)

reklama
jest tak pieknie ze do domu az sie nie chcialo wracac...zapominajko przesylam troszke promykow slonca:)
jutro podobno ma byc tylko 5 stopni i chmurzasto !!!! mam nadzieje ze sie nie sprawdzi.......

ok ide do garow jakis obiad wyczarowac:)

Nie weim czy któras z Was uzywa jeszcze pieluch DADA z Biedronki. Ostatnio kupiłam i się zdziwiłam, nowe opakowanie, nowe pieluszki, podobne do Pampersów, miękkie i jak narazie nie widze minusów. Mają zielony wkład tak jak Pampersy tylko, że w Pampersach ten wkład Maję uczulał, a ten w DADA nie. Te wcześniejsze były troche sztywne więc teraz już jestem bardzo zadowolona, chociaż wolałabym żeby Maja już sikała do nocnika i nie musiałabym nic kupować.
Tygrysku może rzucisz troche tego wyczarowanego obiadku bo ja po pracy planuje zakupy i nie ma kto ugotować obiadu :-).
Zachmurzyło się, długo to słońce nie poświeciło.

My po spacerku, huśtawkach- obowiązkowo:P hahaha Mari nie przeszła obojętnie obok żadnej po drodze:P
Kawusi u Cioci Kasi i Pawełka i zakupkach:) Teraz Mari pięknie spi, a ja nadrabiam zaległości:)
Tatuś mój przed chwilka tez wpadł na kawusie i troszkę popolotkowalismy:) hahhah

Ok ja tez uderzam na kuchnie....a co:P

Witajcie

U nas było bardzo ładnie na dworze, a po 15:00 zaczął deszcz padać :(

Jutro mam zamiar jechac po buciki wiosenne Mateuszowi i może sobie też kupie jak cos mi wpadnie w oko. Kurteczkę wiosenną małemu już kupiłam.

Witajcie, u nas dziś pięknie i ciepło ale teraz też coś pochmurzyło się...
My dzisiaj odwiedziłysmy fryzjera i grzywy podcięłyśmy...kupiłyśmy tez śliczne japoneczki na lato w H&Mie...tylko jeszcze butów i kurtki na wiosnę nie mamy:eek:....ale w czwartek zapowiadają u nas śnieg:-(
a ja chcę już lato!!!!!!!

Witam się i ja hihi

My dzisiaj w domku bo córcia ma katarek i brzydko kaszle :-(, mam nadzieje że nie dostanie gorączki, właśnie śpi a ja siedze przy kawce;-), musze się wam pochwalić że już siusiu ładnie robimy do nocniczka i teraz uczymy się z kupką, czasem jest a czasem jeszcze do pieluszki treningowej:-D, ale są wielkie postępy, teraz przechodzimy bunt dwulatka i czasem myśle że ktoś mi dziecko podmienił, wczoraj wpadła na pomysł żeby się siuśkami po głowie oblać, wszystko jest na nie, moje, sama, nie dotykaj:eek:, zwariować można hihi,
U mnie wszystko dobrze, zastanawiamy się pomału z mężusiem nad drugim dzieciaczkiem, może za trzy miesiące zaczniemy działać, teraz rzuciłam palenie i muszę się przygotować do tego, porobić badania i posprawdzać zęby:sorry:.

reklama
Witam się i ja hihi

My dzisiaj w domku bo córcia ma katarek i brzydko kaszle :-(, mam nadzieje że nie dostanie gorączki, właśnie śpi a ja siedze przy kawce;-), musze się wam pochwalić że już siusiu ładnie robimy do nocniczka i teraz uczymy się z kupką, czasem jest a czasem jeszcze do pieluszki treningowej:-D, ale są wielkie postępy, teraz przechodzimy bunt dwulatka i czasem myśle że ktoś mi dziecko podmienił, wczoraj wpadła na pomysł żeby się siuśkami po głowie oblać, wszystko jest na nie, moje, sama, nie dotykaj:eek:, zwariować można hihi,
U mnie wszystko dobrze, zastanawiamy się pomału z mężusiem nad drugim dzieciaczkiem, może za trzy miesiące zaczniemy działać, teraz rzuciłam palenie i muszę się przygotować do tego, porobić badania i posprawdzać zęby:sorry:.

Reniu super wieści:) Kurcze oby dzidzia szybciutko Wam "wyszła" :) rosnie nam babyboomowa rodzinka:)
u nas tez jest wszystko sama sama sama....potrafi mi cos zabrac połozyc spowrotem na dane miejsce i wziąc sama i wtedy jest uśmiech:)

U nas też pada tak jak u reszty:(( nie dobrze:)

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry