reklama

Grudniowe mamusie 2008

No faktycznie mamuleński się rozkręcaja....

Położyłam mojego katarka małego spac....o ile zaśnie chociaz po dzisiajeszej nocy to ja na jej miejscu bym padała na twarz:P hahah
ale na dzien dobry zielona herbatka zamiast kawy- staram się rzucic, jakkolwiek to brzmi :p hahaha

I jakos daje rade;) teraz miętówka i ciasteczka....ktos chętny????
Co do obiadku....hmmmmm moze talarki????

Swoją drogą ciekawe jak tam Anoli....czy już dzidzią czy jeszcze się meczy....napisze do niej eskA;)
wpadłam zobaczyć czy urodziła ????

reklama
dzien dobry piatkowo:)

wstawac leniuchy!!!!:)
u nas szaro buro i pponuro.....
ech....tak mi sie nic nie chce a obiecałam ciotecznej bratowej ze ja odwiedze .....och ja leniwiec...

wrocilismy od hani i jstem w szoku jak filip zobaczyl hanie to na zaczal sie pzytulac do niej glaskac po glowce za raczke trzymac normlanie nie wiedzialam co powiedziec!!!! szok hahha

Witam i ja:)

Dopiero teraz ,bo od wczoraj od okolo 17 nie mam internetu.....
podłączyłam się w koncu do sąsiadki chyba:p hahahah zaraz mnie pewnie wyrzuci jak sie zorientuje;P

u nas tez szaro, buro i zimno:((((( a ja tak tesknie za słoneczkiem....
poza tym siedzimy z Mari w domku.....mała ma stan podgorączkowy od wczoraj wiczorka do tego ten katarek....a ja chyba zatoki...
zawsze cos....tak mnie głowa boli....dzisiaj juz nie brałam tych tabletem ibum grip i zatoki,bo byłam po nich jak na chaju:p serio:P

A tak to ANOLI kochana oficjalne GRATULACJE!!!!!!!!!!!!!! Malutka jest przecudowna!
zdrówka dla chorowitków;*

reklama
Dzieki Bogu,ze moj mis poszedł do tych od neta i przyszedł pan od spraw technicznych,bo oakzało sie,ze na zewnatrz w podłaczeniu modemu sie odłączyło..... naszemu sasiadowi zakładali neta teraz w tyg i widocznie cos poruszyli....

Teraz juz jestem na miejscu:) hahahha

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry