Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Dziewczynki-RATUNKU
Potrzebuję wszystkiego, co macie na temat Ducana-przyślijcie mi, proszę, mailika-adres:-) Z góry dziękuję.

. Na zakończenie dostał dyplom przedszkolaka i paczuszkę z cukierkami.Trzeba być w odpowiednim miejscu i czasie :-) Tatuś Kamilka był z nim na spacerze koło jakiegoś lokalnego boiska piłkarskiego w Łomiankach. A ze tatuś Kamilka jest znanym byłym piłkarzem reprezentacji to przykuł uwagę osób grających w piłkę. Okazało się, że wsród nich jest koleś który jest właścicielem agencji reklamowej która obsługuje smyka i tak od słowa do słowa - Kamilek został gwiazdą
Ja po wizycie u chirurga. Własciwie nic nie załatwiłam. Bo to prywatna klinika bla bla bla. Muszę iśc do lekarza pierwszego kontaktu, po skierowanie na konsultacje chirurgiczną przyszpitalna i tam dopiero skierowanie na operację. Albo jak zasugerował pan doktor jak będę miała atak - wezwac karetkę i do najblizszego szpitala - bez kolejek i czekania :-)
Madzieńko szalej kochana a jak Twój P płaci to nawet podwójnie
Zapominajko tak to Boszkowo w wielkopolskim, bywasz tam czasami?
Myszqo z Twoim osobistym urokiem pewnie termin dostaniesz na jutro;-)daj znać jak ci poszło czarowanie doktorka
ja wykąpana odpoczywam czytając Was,ale nie za długo bo cosik mało tego:-(
Dziewczynki-RATUNKU
Potrzebuję wszystkiego, co macie na temat Ducana-przyślijcie mi, proszę, mailika-adres:-) Z góry dziękuję.
Ja miałam dzisiaj starcie z jeleniem (wielkim jeleniem), auto potrzaskane, ja posiniaczona, ale wam powiem, że dziś życie jest piękne...
i że masz taki dobry humor.