reklama

Grudniowe mamusie 2008

reklama
zapominajko wypluj te slowa!!! jachce jeszcze lato!!!

dziewczyny hahahha nie kraczcie bo sie zestresuje i jeszcze w celibacie zaczne zyc...to bylo takie realistyczne te kopniaki w brzuchu :) fajnie tak:)

Witajcie....
u nas tez pochmurno i leje...
:wściekła/y:

bo do nas tez na pewno dotrze...widziałyście prognozy pogody na najbliższy weekend
yes2.gif
yes2.gif
jak nie poczuję i nie zobaczę na termometrze to nie uwierzę
Jeszcze tydzień i... pierwszy upalny weekend - Prognoza - Informacje - TVN Meteo

Witam i ja z deszczowego Wrocławia:-(
Już nie mam pomysłu jak zagospodarować dzień Biance aby mniej marudziła:-(może pójdziemy dzisiaj na chwilę na kryty plac zabaw chociaz nie cierpię tam chodzić, bo jest straszny zaduch i smród przepoconych skarpet- bleee. Dobrze,że obiad mi został z wczoraj, bo z moim dzisiejszym żółwim tempem nie wyrobiłabym się do wieczora:-D

aa Bianka od trzech dni robi też kupkę do nocnika:-) powiedziałam jej ,że pampersy się skończyły i zrozumiała;-)

hahha Kankiya no wlasnie nie wiem co on tam przeskrobal hahha ale czasem ma poryw romantyzmy :)
Ty go tam lepiej sprawdż:-D oczywiście żartuję;-) super, ja jeszcze nie doczekałam się śniadania do łóżka od mojego B,ale może mu się cos zmieni;-)
Tygrys ja tyję...
Nienawidzę siebie :(
Zapominajko kochana nie pisz tak....spróbuj podjadać warzywa jak najdzie Cię chęć na przekąskę,albo owoc..? nie dołuj się, za kilka dni przyjdą upały i znowu odejdzie chęć na jedzonko;-)

Mati dostał katar :-(
zdrówka dla Matiego, daj znać -może już mu przeszło za co trzymam kciuki:tak:

kurcze ... już sama nie wiem. Pzurki miałam robione u mojej siostry (otworzyła salon kosmetyczny i fryzjerski) w salonie,
ta kosmetyczka mówiła ze ten żel jest dobrej jakości, zdziwiła się jak moja siostra jej powiedziała, że żel mi odpryskuje. Ale po niedzieli jadę do niej i sprawdzi co się stało.
to chyba masz tłustą płytkę kochana, daj znać jak będzie po drugim nałożeniu:tak:

zapomnialam wam powiedziec o moim dzisiejszym snie!!! bylam w 19 tygodniu ciazy , mialam duzy brzuszek i poczulam pierwsze kopniaki maluszka !! to bylo takie realne hahahha
ojj Tygrysku:-)
swoją drogą ja też od porodu miałam kilka takich snów i dla mnie to był koszmar, rano budziłam się i szukałam drugiego dziecka:-D

Madzieńko ja wierzę w prognozę :-)o ile nas do tej pory nie zaleje- tfu ,tfu. Już szykuję stroje kąpielowe, więc będzie upalnie za kilka dni:tak:-muusi być:cool2:

Ostatnia edycja:
U nas też leje. Heh Tygrys napiłabym się kawy ale mi nie wolno :(
Byłam na weekend u mamci. Janek po kałużach szalał :-)

Przesunęli mi spotkanie z 15 na 16. Więc o 16 prosze zaciskać kciuki. :-D

reklama
Przesunęli mi spotkanie z 15 na 16. Więc o 16 prosze zaciskać kciuki. :-D

zaciskamy!!!!!!!

Kankiya gratulacje dla Bianeczki....

Ja też pochwalę się Jula już od miesiąca bez pieluchy i spanie też bez...więc jestem happy!!!!!

Ja już poodkurzałam i chyba dalej biorę się za porządki...bo jak wyjdzie słoneczko to szkoda będzie czasu na sprzątanie:tak:

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry