Witam i ja z deszczowego Wrocławia:-(
Już nie mam pomysłu jak zagospodarować dzień Biance aby mniej marudziła:-(może pójdziemy dzisiaj na chwilę na kryty plac zabaw chociaz nie cierpię tam chodzić, bo jest straszny zaduch i smród przepoconych skarpet- bleee. Dobrze,że obiad mi został z wczoraj, bo z moim dzisiejszym żółwim tempem nie wyrobiłabym się do wieczora
aa Bianka od trzech dni robi też kupkę do nocnika:-) powiedziałam jej ,że pampersy się skończyły i zrozumiała;-)
hahha Kankiya no wlasnie nie wiem co on tam przeskrobal hahha ale czasem ma poryw romantyzmy
Ty go tam lepiej sprawdż

oczywiście żartuję;-) super, ja jeszcze nie doczekałam się śniadania do łóżka od mojego B,ale może mu się cos zmieni;-)
Tygrys ja tyję...
Nienawidzę siebie
Zapominajko kochana nie pisz tak....spróbuj podjadać warzywa jak najdzie Cię chęć na przekąskę,albo owoc..? nie dołuj się, za kilka dni przyjdą upały i znowu odejdzie chęć na jedzonko;-)
zdrówka dla Matiego, daj znać -może już mu przeszło za co trzymam kciuki
kurcze ... już sama nie wiem. Pzurki miałam robione u mojej siostry (otworzyła salon kosmetyczny i fryzjerski) w salonie,
ta kosmetyczka mówiła ze ten żel jest dobrej jakości, zdziwiła się jak moja siostra jej powiedziała, że żel mi odpryskuje. Ale po niedzieli jadę do niej i sprawdzi co się stało.
to chyba masz tłustą płytkę kochana, daj znać jak będzie po drugim nałożeniu
zapomnialam wam powiedziec o moim dzisiejszym snie!!! bylam w 19 tygodniu ciazy , mialam duzy brzuszek i poczulam pierwsze kopniaki maluszka !! to bylo takie realne hahahha
ojj Tygrysku:-)
swoją drogą ja też od porodu miałam kilka takich snów i dla mnie to był koszmar, rano budziłam się i szukałam drugiego dziecka
Madzieńko ja wierzę w prognozę :-)o ile nas do tej pory nie zaleje- tfu ,tfu. Już szykuję stroje kąpielowe, więc będzie upalnie za kilka dni

-muusi być