Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.

Siema laseczki
przepraszam,ze sie nie odzywam,ale jakos serce mi peka i jestem zla jak czytam o tych waszych przygotowaniach przedszkolakow.....:--
-(
Mariczka o przedszkolu musi na razie pomarzyc,bo niedosc ,ze nie moge znalesc pracy to jeszcze wszystko sie jakos tak zle uklada......
tak wiec ,zeby Was nie zanudzac poki co bede raczej w ukryciu......
powodzonka dla Waszych duzych" maluchow![]()
Zapominajko dziekuje;*:*
jest mi strasznie smutno i tak jakos przykro,ze nie moge sie razem z Wami dzielic "naszymi" wrazeniami z przedszkola.....
pierwszymi dniami i tym jak zareaguje Mariczka.....ona uwielbia dzieci i mysle,ze znakomicie by sie odnalazla wsrod nich.....
ale niestety w obecnej sytuacji musimy na to jeszcze troszke poczekac......
U NAS TEZ JAK POPROSI TO DADZAAgatkas u nas jest tak, że jeśli dziecko poprosi to dostanie pić.
u nas nie wolno przynosic swoje picie, oni wszytsko beda dawac samiMam jej zamiar do plecaczka dawać Kubusia, mam nadzieję że jeden na pięć godzin wystarczy.
:-(, że dopiero na przyszły rok MOŻE dostane sie do Kanady, tam chce zrobić szkołe, jeszcze ten angielski podszkolić ach ...... ale cały czas jak ide spać to maży mi się że wygrałam w totka

, nie poddawaj się;-), najgorzy jest pierwszy rok, trzeba wierzyć w lepsze jutro
,