reklama

Grudniowe mamusie 2008

reklama
WCHODZE PO TAKIM CZASIE I PROSZE JAKIE REWELACJE!!!!!!!!!!!

Madziuuuuuu suuuuuuuper wiesci:) Ale sie ciesze :-):-):-):-)
zdrowka, zdrowka i wspanialych dwupakowych miesiecy:*

Aj mamuski poza tym przepraszam ,ze nie odzywalam sie tak dlugo...
u nas ciagle bez zmian....jakos czas leci do przodu....wakacje leca, u nas na szczescie ciagle cieplutko, czasem tylko zdarzy sie jeden chlodniejszy dzien, popada, zagrzmi,a potem znowu upaly:)

Mariczak nasza rosnie, jest taka kochana...aj prawdziwa z niej artystka, maluje, rysuje, koloruje bez przerwy....i bardzo to lubi,a rysuneczki sa przefajne:) hahah

A tak to Kamil ciagle pracuje, teraz bedzie mial w koncu wolny weekend...
buziaczki duze dla Was...leckam troszke nadrobic :-p:-)

Hej:-)
A ja chciałam Wam sie pochwalić,że my już całkiem pożegnaliśmy pieluchy w dzień,nawet na spanie,a noc już trzecia sucha na spanie,a noc już trzecia sucha:tak: Tyle,że o 5:00 Oliwia woła siku i koniecznie muszę wstać.bo w pieluchę nie zrobi...Ale jestem z niej dumna baaaardzo:tak:

Madziu gratulacje!!!!!!Buziiii w brzuszek:-)

Hej

Madzienko gratulacje ogromne, Jula pewnie przeszczęsliwa:-D.

Kana udanego wspólnego weekendu:tak::-).

edee a co u was?

Przyznaje ze zagladam do Was ale ani czasu ani nastroju zeby pisac. Ostatnio to wpadamy do domu zrobic pranie i zaraz znowu jakis wyjazd. A to do jednej babci, a to tata moj wyladował w szpitalu i siedzialam przy nim. Dobrze ze udalo nam sie na 2 dni pojechac do domku nad jeziorko. Tescie mają swoj domek letniskowy i nawet nie ma czasu skorzystac.

Aha i jednak zlozyłam dokumenty na studia....zaczynam od października:-pa boje sie jak przed porodem:-D

Zapominajko ADMINISTRACJE i specjalnosc chyba ADMINISTROWANIE PROGRAMAMI UNII EUROPEJSKIEJ:tak: chociaz jeszcze nie wiem czy nie złoże na zarządzanie i potem zarządzanie kadrami:tak:.

Problem tylko taki ze te dwa kierunki sa na innych uczelniach jedna prywatna a druga panstwowa. Nie znam zadnych opini o tej prywatnej a te zarządzanie kadrami strasznie mnie kusi:zawstydzona/y:. W kazdym razie mam jeszcze troche czasu:zawstydzona/y:

Witam;-)
Madziu gratulki i cmok w brzucholek, aby dobrze służył jako domek;-)Ale newsy:-):-) która następna???
Kanuś udanego wspólnego weekandu;-)nadrabiajcie zaległości to może i George będzie:-D
Anoli Tobie też gratki za decyzję, powodzonka kochana,podziwiam na maxa:tak:

a u nas różnie:zawstydzona/y:, wypad na Sunrise udał się -było super, ale Biancia tęskniła i płakała mi do słuchawki:-( i tatę mojego w tym czasie zabrali do szpitala, więc mama była przerażona siedząc w domu z Biancią,ale już jest w miarę ok, po podejrzeniu zawału i wszystkiego co najgorsze okazało sie,że to byl tylko wyrostek;-)
buziole dla wszystkich;-)

Anoli u nas jakoś leci, ja pracuję, Alanek chodzi do przedszkola, a w związki układa nam się baaardzo róźnie :sorry2:

A Tobie gratuluję odwagi, że zdecydowałaś się na studia :tak:

Oj kochane dziekujemy za zyczonka USA ego weekendu:)
Jeszcze dzisiaj I jutro bede sie mogla nacieszyć mezulkiem, bo nutę tez u nas wolne.... A pózniej to pewnie znowu tylko pracka i pracka... Ale nie narzekam dobrze ze jest...

Kankiya oj Ty ciagle o tym Georgu pamiętasz... Hahahaha Mariczka chce siostrę i juz, bo ona nie bedzie miała i chciała żadnego chłopaka:p hahaah
No i wymyśliła sobie nie wiem skąd, ze bedzie Mila...
Cieszę sie, ze skończyło sie na wyrostku.... No i ze dobrze sie bawials z niemezowym:)

Anoli super wieści GRATULACJE:) no i odważna z Ciebie babeczka:)

Aniu zdolna dziewczynka:) super!!!!
Nie wiem co jeszcze chciałam napisać:)

U nas dzisiaj burzowo, mieliśmy jechać na basen, ale tak wieje ze chyba sobie podarujemy...

Buziaczki kochane miłego wieczorku :)

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry