reklama

Grudniowe mamusie 2008

dagulla - dziękuję za życzonka :)

No i dziewczynki wkroczyłam sobie wczoraj w ten magiczny wiek "po trzydziestce"... Ale muszę Wam powiedzieć, że urodzinki to miałam takie, jak nigdy! Rano sto lat i życzenia w wykonaniu męża i Jasieczka (to brzmiało: "to lat, to lat"). A pracy, na dużej przerwie w szkole, kurier przyniósł mi bukiet 30 herbacianych róż od mężusia. No a wieczorkiem jeszcze kolacja...
Załączę niebawem foteczki.

wow super!!!
Fajnego masz TZ- a:-):-)

reklama
pytia Ale mialas super.

A ja cos strasznie jestem zakochana w moim mezu az glupio bo nie jestem taka zazwyczaj a moj maz sie cieszy i mowi zeby tak bylo zawsze, to te hormony nie bedzie tak wiecznie niech sie zabardzo nie cieszy.

pytia Ale mialas super.

A ja cos strasznie jestem zakochana w moim mezu az glupio bo nie jestem taka zazwyczaj a moj maz sie cieszy i mowi zeby tak bylo zawsze, to te hormony nie bedzie tak wiecznie niech sie zabardzo nie cieszy.

ha ha ha no to ładnie ja mam raczej odwrotnie ale to tez tymczasowe i mój Michał to wie:-)

A ja jestem o mojego zazdrosna jak cholera. Zawsze byłam w granicach rozsądku, tak normalnie jak żona o męża a teraz...... Ale on o tym nie wie. i mam nadzieje ze nic nie zauważy bo jeszcze mu skrzydełka urosną :-)

Tak z innej beczki to znacie jakieś stronki gdzie są najtrafniejsze kalkulatory ciąży bo za każdym razem mi inaczej wychodzi.Raz ma 7tc, raz 8tc a ja głupieje. Jedno jest poprawne na wszystkich termin mam 30-31 grudnia.
Ja nie mam suwaczka bo nie wiem jak go umieścić :-).

Dziś sie tak źle czułam ,że musiałam się zwolnić z pracy. A tak ogólnie to ten tydzień jest nawet niezły tylko raz płakałam i nie miałam nudności tylko całymi dniami bym spała.

z moim suwaczkiem tez nie tak bo z OM mam 10tyg6dni Wydaje mi sie ze suwaczki troche inaczej liczą. Jakos dzien lub 2 do tylu wiec trzeba poprostu sklamac w dacie porodu i ustawic ciut szybciej :)

reklama
U nas jest raczej odwrotnie z tą zazdrościa bo to mój mąż ostatnio wariuje czym troszke mnie zaczyna wkurzac:wściekła/y:ale i zmienne nastroje ma częściej niz ja:laugh2:
Co do kalkulatorów to ja korzystam z tej stronki i mam swój osobisty kalendarz ciąży i co najlepsze tylko tu termin mi się zgodził z tym z USG
Tygodnie - Kalendarz ci

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry