reklama

Grudniowe mamusie 2008

Marzycielka - fajny prezent, na te słoneczne dni jak znalał:tak:
A jeśli chodzi o spanie to ja też mogłabym nic nie robić tylko wylegiwać się w łóżku, ale to razej nie możliwe bo musze napisać ostatni rozdział pracy magisterskieja muszę się przyznać, że ostatnio mam strasznego lenia:-D
Dziś od południa kiepsko się czuję:-(, mdli mnie, boli mnie głowa i ciśnienie mi spadło 110/70, no ale staram się odpoczywać więc może przejdzie samo:tak:

reklama
Ja też bym spała cały dzień, ale za to w nocy oka nie mogę zmrużyć, więc staram się nie spać w ciągu dnia. A i mi też ciągle zimno i wszyscy się w głowę pukają bo przecież tak ciepło na dworze. I bardzo, ale to bardzo mnie mdli ble

Hey :-)

chyba zaczynam odczuwac koniec I trymestru bo jestem tak szczęsliwa , radosna mogłabym tańczyc , skakać i wszytskich całować!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!:-):-)
KOCHAM CIĄŻĘ hihihi :-D

Oczywiście zdażą się mdłościa ale to już 2 dzień pod rząd gdzie mam taki niesamowity humor!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
a poza tym śniło mi się , że mam miesięcznego synka juz na rękach SUPER!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

bardzo się cieszę, że homorek ci dopisuje MARZYCIELKO:-) umnie też nie najgorzej chociaż akurat ja mam starszne humory najmniejsza głupota tak mnie denerwuje, że krzyczę tupię i płaczę, ale tak samo na odwrót najmniejszy szczegół sprawia że jestem przeszczęśliwa:-) Takie te nasze ciąże są:tak:

Coś sie dzieje z moim suwaczkiem...:crazy:termin mam na 25 grudnia z OM i wychodzi na to że to juz 9 tygodni i 4 dni ciąży a na suwaczku 8 i jeden dzień:baffled: czemu??

no własnie, ale wydaje mi się, że to chodzi o długość cyklów u mnie średnia jest 30 dni i może stąd to opóźnienie...:baffled: Dziękuję bardzo, że sprawdziałś:-D

dagulla - dziękuję za życzonka :)

No i dziewczynki wkroczyłam sobie wczoraj w ten magiczny wiek "po trzydziestce"... Ale muszę Wam powiedzieć, że urodzinki to miałam takie, jak nigdy! Rano sto lat i życzenia w wykonaniu męża i Jasieczka (to brzmiało: "to lat, to lat"). A pracy, na dużej przerwie w szkole, kurier przyniósł mi bukiet 30 herbacianych róż od mężusia. No a wieczorkiem jeszcze kolacja...
Załączę niebawem foteczki.

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry