Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.

Agacia wiesz ja kiedyś tam też @ miałam![]()

eeeee nieeeee .... to tylko wstręt do kawyAgacia jest w ciazy:-)

ZAPO, no, niby troche lezec, albo oszczedzac sie..przeciez mnie pozaszywali, pospinali i kontroluja
MYSZKO, my juz jakby wybralismy i bedzie Kacper i Sonia, albo Marcel i Pola albo Marcel i Sonia, albo Kacper i Polageneralnie wybrane te cztery, tylko z tych czterech nie mozemy zdecydowac..
wiecie co, a brzuch jakos tak strasznie szybko i mocno zaczal rosnac, ze zaczynam byc z lekka przerazona co to bedzie dalej![]()
Bardzo ładne. Czesc Dziewczynki. U nas tez paskudnie wieje, po sniegu juz nie ma sladu i cieplo jakby wiosna szla.
Taka jestem dobita przez to choroby, ze nie mam nawet sily myslec. Wczoraj bylam u lekarza, Zuzia zdrowa (ale dzis ma juz katar:-(), Fifi dostal tylko lek przeciwwirusowy, bo gardlo tylko czerwone. Ale dzis mam juz bialy nalot na migdale, ciagle ma goraczke, ktora mu nie spada ponizej 38st, a jakies 2 godz temu mial 39,9. Pojechalam zrobic mu prywatnie morfologie i crp i wieczorem jade z nim do lekarza po kolejny antybiotyk, bo chyba nie ma na co czekac:-(
A ja slyszalam, ze na slodkie to podobno przy dziewczynkach![]()
Agaciu a moze ten wstret do kawy o czyms swiadczy;-)
Kaja mi sie podoba Marcel i Pola
Ja mam nadzieje, ze obowiazek szkoly dla 6-latkow nie wejdzie od 2014 roku. Nie wyobrazam sobie mojego syna za 1,5 roku w szkole![]()

Ja sobie na chwilę obecną nie umiem wyobrazić mojego wiercipętka w szkolnej ławce... Czysta abstrakcja.

dZIEN DOBRY KOCHANE
Kokusiu dokladnie tak jak piszesz))) i mnie tez to ogolnie jakos przeraza...ale tutaj w Kanadzie tez to ogolnie tak funkcjonuje...i jak iwdze te maluszki z plecakami z rodzicami to .....masakra jakas...
Tylko z tego co wiem zerowka w szkole w polsce jest albo od 8-12...albo od 12-16.... a tutaj dzieciaczki ida juz od 9 do 15.....
Kajaczku beka bo u nas od poczatku dla chlopca Kacper, dla dziewczynki Pola....chociaz Mari walczy o Lenke....hahaha to jak bede miala albo to albo to ,a Ty 2hahahha
Aj no z tym slodkim to jakas masakra u mnie.....nigdy nigdy tak nie mialam.....
Agaciu a @ masz, mialas? bo moze to faktycznie cosik znaczy?
U nas tez zaczelo nocy wiac tak strasznie i ciagle wieje podaja ,ze nawet 80-90 km/h i straszne to...oczywiscie pol nocy nie spalalm,nie umiem jak to wszystko lata i sie trzesie....brrrrr
No i po wczorajszej wiosnie 13 stopni na plusie- bylo fenomenalnie jak przestalo padac.....zaliczylismy dluuuugi spacerek cudo.... dzisiaj wiatrzysko i -5 z wiatrem jakies -12....;/

Jestem jestem nadal 2w1....niedawno weszliśmy do domu
warsztaty udane, później zakupy i oto jestem....
Myszqa dzięki za wezwanie;-)
Zapominajka, Kaja jestem spokojniejsza jak mam P w domu ale niech mala jeszcze siedzi....

Witam i ja,
śliczne imię Pola:-) i Marcelek też;-)
a Madzi nie byłocoś czuję,że ona już się nam tam rozdwaja
ja w sobotę mam ten ślub cywilny u siostry i nie wiem jak to będzie, zobaczymy![]()
Agaciu coś podejrzany Twój niesmak do kawy;-)
A ja pomagam szukać koleżance neurologa dla córki.
A w ogóle to dopiero zwlokłam się z łóżka
Co prawda dziewczynki obudziły mnie przed siódmą z radosną informacją że Martynce wypadł ząbek ale dostały pozwolenie że mogą sobie same zrobić śniadanko i mogłam dalej spać
:-)