Zapominajka
dwa kawałki nieba mam
Vive mam nadzieję, że szybko wyzdrowiejesz...
Ma któraś z was zlew granitowy w kuchni?
Ma któraś z was zlew granitowy w kuchni?
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
. W pl zrobiłam blaszany i jestem zadowolona tylko wiadomo trzeba czyscic na bieżąco
.
i wtedy dopiero sonia bedzie wiać
.

za skąpa jestem.Zapo miałam w uk z granitu, ale bardzo ciemny, wiec do czyszczenia taki jest ok, nie wiem jak jasny. Poza tym po pierwszej zbitej szklance opanowałam uzytkowanie. W pl zrobiłam blaszany i jestem zadowolona tylko wiadomo trzeba czyscic na bieżąco
.
Kaja nie obejrzymy sie a bliźniaki będą tupać małymi nuszkamii wtedy dopiero sonia bedzie wiać
.
Vive zmień ta lekarke, wycieńczysz organizm tymi antybiotykami. A masz wynik tego antybiogramu? Gdzies musi byc powód tych infekcji....zaintrygowałas mnie, no bo jak mozna tyle chorowac:-( zdrówka kochana![]()
), a na tym że ogólnie- dyrektorzy przedszkoli mają zakaz mówienia o tym, że w ogóle jakiś 6-latek może być niegotowy na szkołę:-( (to w tej chwili dotyczy rocznika 2007, bo ich próbują na siłę pchnąć do szkół). A ani na profilu MENu na FB, ani na ich stronie internetowej, ani na profilu pani minister Szumilas nie widziałam informacji o tym, że z naszymi dziećmi z 2008 będzie jakiś wybór. Ba- jak rodzice zadawali pytania jak to będzie z higieną pracy, bo szykują się wtedy niemal 2 roczniki i w zerówkach i potem w pierwszej klasie (o kolejnych nie wspomnę...) a już teraz w wielu szkołach zerówki i pierwsze klasy mają zajęcia na dwie zmiany- przy czym druga zmiana kończy się koło 17.30, to pytania zostały wykasowane- bez odpowiadania na nie, a osoba prowadząca profil napisała że rodziców którzy mają tyle pytań zaprasza na spacer i niech tyle nie siedzą przed komputerem
.
. Dobrego popołudnia 
Vive no całe szczęście ze w domu bo już miałam trasy na konstantynów szukaćbidulko tak mi ciebie szkoda ...tobie kobitko by się przydało tak 1 lub 2 w domu w ciepłe wysiedzieć i najlepiej banki postawic. Gdybym umiała albo miała to już bym z nimi tam u ciebie była
Co prawda zna literki, cyferki, umie liczyć, ale mimo wszystko jakoś w szkole go nie widzę :-(