Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.

U nas pada śnieg. Tak dla odmiany
Janek mi się pochorował, wrócił wczoraj z przedszkola i narzekał, ze go głowa boli koło 18 miał już prawie 39 stopni. Żadnych innych objawów. Lekki katar. W nocy strasznie kasłał aż szczekał i też miał temperaturę. Nie wiem co za cholerstwo. Mam nadzieję, że zwykłe przeziębienie.

co miesiąc a nie tak jak kiedyś co kilka miesięcy.Moja Oliwia też to przeszła kilka dni temu.
Jest juz po chorobie ale nadal pokasłuje nie martwię się tym jednak bo nasza doktorka powiedziała , że w taka pogode i przy szale wirusów taki kaszel może się utrzymywać nawet 2 miesiące.
A ja dzisiaj siedzę w pracy z bolącym krzyżem z powodu wiadomo czego
A wogóle to nie powiedziałam wam , że to jak źle się czułam pod koniec ciąży oraz przez kolejne 4 lata po porodzie to nic innego jak niedoczynność tarczycy.
Żaden lekarz nie zdiagnozował moich objaów i tak sobie żyłam coraz gorzej się czując ze zmienionym głosem aż w końcu nie mogłam wstać z łóżka. Zrobiłam sobie sama badania hormonów skonsultowałam z koleżanką chorą na tą samą chorobę ale ona miała to szczęście , że lekarz był mądry i od początku jest leczona i dowiedziałam się , że moje badania są bardzo złe. G. dziwiła mi się , że ja mogę z łóżka wstać z takim poziomem hormonów. Prawda jest taka , że właśnie nie mogłam wstać ale musiałam skoro tylko ja pracuje.
Tak więc powiedziała jakie leki bierze a przy niedoczynności wszyscy biorą Euthyrox więc go sobie wypisałam i od 3 tygodni go biorę. Poprawa jest znaczna. Czuję się dużo lepiej i mam więcej enrgii. Wiadomo , że jeszcze nie jest tak jak powinno ale to zmieni się z czasem. Za tydzień robię sobie kontrolę hormonów i zobaczymy czy ich poziom chociaż trochę się podniósł.
Plusem tych hormonów jest też to , że wreszcie mamco miesiąc a nie tak jak kiedyś co kilka miesięcy.

Myszqa zdróweczka dla Jaśka..taki szczekający kaszel i temperatura to może byc zapalenie krtani...mojej koleżanki dzieci non stop to mają

Też sobie o tym pomyślałam, ale dzisiaj cisza. Żadnego kaszlu.![]()