Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Ja zwariuje jak bola mnie okropnie zebra Kornelia sie rozpycha jak szalona i ten kręgosłup mnie dobija ja chce urodzic za dwa tygodnie!!!!!!!!

Dzisiaj odbieramy samochód od mechanika z jednej strony się cieszę , że już wymieniliśmy to co było trzeba a z drugiej kuźwa 600 zł za to wziął a ja mam 700 zł w portfelu w tym muszę zrobić badania za 100 zł:-(
Teście powiedzieli , że Nam wpłacą kaskę więc nie jest źle ale jakoś tak wkurzyłam się , że tyle wyszło!!

i to tylko za głupi zderzak i 2 części
no i czekaliśmy 2,5 tygodnia

Madzieńko - jak znajdziesz chwilkę, to napisz nam co tam ciekawego na szkole r. Niektóre z nas nie mają możliwości chodzenia do takiej szkoły....Uffff ja już po prasowaniu malutkich ciuszkówjutro robimy kolejne pranie!!!!
Na 17 idę na szkołę rodzenia, dzisiaj mamy zajęcia praktyczne z karmienia piersiąciekawe jak to bedzie wygladało...
Niestety musze isc sama bo mój mężulek własnie wraca z jakiegoś zebrania z warszawy i nie zdąży:-(na zajecia, ale jakos dam rade....