reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Tu znajdziesz dzisiejszy LIVE dotyczący uwazności w relacji z dzieckiem. Jak sue przyda - zapraszam :) Do zobaczenia na Instagramie Dołącz, obejrzyj LIVE
reklama

Grudniowe mamusie 2008

reklama
o rany jaka produkcja
ja już po warsztatach...dzisiaj było o karaniu i ich konsekwencjach:tak:

i naszło mnie cos na piosenki świąteczne więc słucham sobie mojej ukochanej płytki i powoli mysle o prezentach...bo okazji i osob do obdarowania mnostwo....

Blizniaczku witaj...i tulaski na smutaski

Zapominajka odebralas juz te wyniki...bo moze ja przeoczyłam posta o nich...wszystko ok???

Agacia super buciki...

Dobra. My sie zegnamy poki co .. Teraz ja ide sie w boga pobawic :)-D......) i dac mojej szefowej drugā szansę.....
Klimakterium gorsze niz hormony:D

AGACIA, zdjecie!

Ostatnia edycja:
prosze

Załączniki

• P1050405.jpg
    P1050405.jpg
    28,3 KB · Wyświetleń: 39
  • P1050406.jpg
    P1050406.jpg
    28,6 KB · Wyświetleń: 37
Dobra, nadzieja pogrzebana... Tlumacze cos jak przyslowiowej krowie, a ona mnie wietrzy, minus 10.. bo ma atak gorąca.. Nic z tego dzisiaj nie bedzie.
Agacia, fajne, super!

Agaciu bardzo fajna długość lubię taką.
Kajka czasem siebie podejrzewam o klimakterium:sorry2:
Madziu a co ciekawego mowili o tych karach i konsekwencji????

TYGRYS, ale to jest naprawde przesrane.. Ona potrafi zapomniec o autokarze ludzi, i tlumacz sie pozniej 60 osobom, ktore mysla ,ze maja rezerwacje. A w miescie zadnego pokoju bo dni kultury np.. Wczoraj narobila afery ze glowny szef potrzebuje pokoje...a facet mieszka yu na miejscu..Okazalo sie ze tylko imie bylo to samo. Zapomni farelke w biurze wylaczyc. To jest taka demencja ze masakra. Albo na odwrot, okna zamknac. Gada jak potluczona, nie wiadomo do czego to przykleic...

Blizniaki niezłe z hipotezą :-D
Iggy wywalił wczoraj tekstem, że teoretyczne to on jest zdrowy, tylko mu kaszel został :sorry:

Madzienko pappa wyszedł dobrze. A takie comiesięczne siuśki itp. będę miała dziś po południ, bo jutro wizyta.

Ja dziś jakoś paskudnie się czuję. Głowa mi pęka i ogólnie mam lenia, że szok.

reklama
TYGRYS, ale to jest naprawde przesrane.. Ona potrafi zapomniec o autokarze ludzi, i tlumacz sie pozniej 60 osobom, ktore mysla ,ze maja rezerwacje. A w miescie zadnego pokoju bo dni kultury np.. Wczoraj narobila afery ze glowny szef potrzebuje pokoje...a facet mieszka yu na miejscu..Okazalo sie ze tylko imie bylo to samo. Zapomni farelke w biurze wylaczyc. To jest taka demencja ze masakra. Albo na odwrot, okna zamknac. Gada jak potluczona, nie wiadomo do czego to przykleic...

chyba czas na emeryturkę:-p

Zapominajko ja dziś też senna i jakaś bez życia a w ciąży nie jestem więc mogę sobie tylko wyobrażać że u ciebie musi być dwa razy bardziej bez energii...ech taki dzień

Do góry